28.2.2014

As if my heart wasn’t enough, my body is about to get ruined

Täälla on näemmä ollut taas hieman hiljaista.
Varsinaisesti ei ole juuri ollut mitään mistä kirjoittaa ja töiden jälkeen ei vain millään saa itseään siihen mielentilaan, että voisi jaksaa päivittää blogia.

Eilen meinasin kirjoittaa jotain, mutta torkahdin sohvalle ja herättyäni kärsin "krapulasta" ja päätä särki niin pahasti ettei siitä olisi tullut mitään. Tänään siis koitetaan vähän paremmalla onnella.


Viime aikoina olen huomannut, että olen ahminut uusia kynsilakkoja oikein urakalla.
Mukava ostella uusia lakkoja muutenkin, rupeaa nuo vanhemmat kynsilakat olemaan niin takeroisia ja kuivuneita, että kaipaisi koko kynsilakkapussukan sisältö uudistuksen.

Harvinaista, mutta olen alkanut pitämään helmiäismäisistä kynsilakoista ja näistä lemppari on oikeanpuoleisin. Harmiksi, mulla ei ole näistä kuvia kynsissä, mutta näyttävät kynnellä pitkälti juuri tuolta miltä purkissa.Merkkinä toimii Flormar.

Beauty UK - Burgundy, P.I.A. - Midnigt Shimmer ja Beauty UK - Black
Toi burgundy oli sen verran kiinnostavan värinen, että oli pakko hommata ja tykkäilen! P.I.A.-lakassa on violetti pohja ja paljon kimalletta. Sitten tietty ihan perus musta lakka, koska sitä menee eniten ja nuo muutamat mitä itsellä on, ovat jo niin kuivan tahmeat ettei niillä saa enää kynsiä laitettua.

Mukaan tarttui myös uusi meikkisivellin, Royal Angled Eye Shadow Brush. Halusin nimenomaan tällaisen viisto kärkisen siveltimen lyhyemmällä harjalla. Harja osa on sen verran ohut, että pitäisi pystyä tekemään tarkempaa ja ohuempaa jälkeä. Kaverina Rimmelin Lasting Finish 1000 Kisses Lip Liner Red Dynamite huultenrajauskynä. Tajusin, etten omista kunnon punaista huultenrajauskynää, joten asia piti korjata.

Utelias luontoni pääsi myös irti kaupassa ja aloin hypistellä kyseistä voidetta käsissäni, päässäni ajatus "ottaakko vai eikö ottaa". Hintaa tälle pienelle putelille tuli yli 17€ joten huhhuh... mutta halusin jo vain kokeilu mielessä edes testata tätä. 
Kyseessä on siis Loreal Parisin CC- voide ja tämä kyseinen voide on tarkoitettu punoituksen neutralisoimiseksi. Nenänpielet on itsellä aina hieman punoittavat, joten ajattelin josko tällä saisi neutralisoitua punaisuuden kunnolla. Peiteväreillä saa toki peitettyä hyvin, mutta silti tuntuu, että punaisuus paistaa aina joskus läpi. Olin kyllä skeptinen voiteen suhteen, enkä oikein edes odottanut mitään erikoista lopputulosta,mutta...... täytyy sanoa että ainakin näyttäisi toimivan - oikeastaan tosi hyvinkin, ainakin itselläni. 
Voide on vihreää kun sen tuubista puristaa, mutta kun sitä alkaa levittämään ongelma-alueelle, se muuttuu täysin neutraalin väriseksi eikä siis mitenkään huomaa että kyseistä tuotetta olisi edes käytetty.Yksi hyvä puoli on, että tätä voidetta ei tarvitse todellakaan paljon. Luulisi riittävän ihan mukavan tovin.

On tullut myös hamstrattua hajuvesiä.....iiks.

Ja siinä jotain tämän kuun häröilyjä. Älkää kysykö.


Työviikot ovat tuntuneet myös menevän tosi nopeasti oikeastaan nyt kun mietin.... vielä muutama viikko olisi itsellä jäljellä. Jaksaa jaksaa!
Olen ehtinyt jo tässä kuukauden sisällä teloa itseäni enemmän kuin tarpeeksi. Ei mitään suuria vahinkoja, mutta kädet ja jalat ovat täynnä mustelmia, välillä lyön päätäni siellä hyllyihin ja hyllyjen reunoihin ja joskus jopa silmäkulmaa...

Tässä melkein tyypillinen päivä töissä.
Onneksi tuo päivä oli aika yksittäistapaus, mutta sormet ja jalat on koetuksella noiden rullakkojen kanssa...

Oon myös haahuillut töissä kuin mikäkin zombi. Illat vain venyy eikä muka ehdi ajoissa nukkumaan... tästä syystä yöunet on ollut hurjat 4-5 tunnin luokkaa (joka päivä seiskaksi töihin) ja olo töissä aina sen mukainen. Onneksi ei hirveesti aivotyötä vaadi työt niin saakin vähän zombeilla.
Tässä kuva joka kuvastaa mua töissä.


Huomenna kokoonnutaan pitkästä aikaa kavereiden kanssa ja josko vähän pardi pardi.
Pahoittelut suht. sekavasta postauksesta, bear with me. 

Hyvät viikonloput kuitenkin kaikille!

2 kommenttia:

  1. Heippa kaunis! Blogissani olisi sinulle haaste :)
    http://werewolf-88.blogspot.fi/2014/03/haastavaakin-haastavampi-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän haasteesta! Pitääpä yrittää saada aikaiseksi tehdä tämä..

      Poista