8.3.2014

Take a picture now if you wanna have us

Helloooo.

Helmi- ja tämä maaliskuun alku on ollut aika materia rikasta täälläpäin. Yhtä pakettia vielä odotan saapuvan hyvällä tuurilla ensi viikolla.

Hyi kamala, mietin juuri miten paljon oon taas saanut rahaa palamaan ja alkoi melkein ahdistamaan. Ehkä näillä siis pärjää taas hetken aikaa!

Aion kuitenkin lähteä purkamaan tätä materiaonnea tästä yhdestä hieman "suuremmasta" ostoksesta. Loppu materiaa varmaan tiedossa viimeistään ensi viikolla.


Kyseessä siis Fujifilmin Finepix SL1000.
Tätä kyseistä kameraa olen jo vilkuillut varmaan 4-5 kuukautta, mutta olen aina jättänyt hommaamatta. Luin jos jonkinlaisia arvosteluja, niin ammattilaisilta ja ihan harrastelijoilta ja arvotelut vakuuttivat. Tämä kamera vaikutti olevan juuri sellainen, mikä riittäisi omille tarpeilleni, kun en mikään ammattilainen ole, mutta vähän parempi kamera kelpaisi kuin tuo edellinen Canonin pokkari. Ja tästä päästäänkin toiseen hauskaan asiaan, kyseessä ei ole järkkäri. Ulkonäkönsä puolesta moni sanoisi tätä järkkäriksi, mutta kyseessä on silti ihan kompaktikamera.

Tällä ja edellisellä pokkarilla on eroa kuin yöllä ja päivällä ja kuvanlaatu niin paljon parempi, että voisin tirauttaa muutaman kyyneleen. Tässä kamerassa on myös paljon säätömahdollisuuksia ja olin oikeasti niin vakuuttunut, kun napsin testi kuvia illalla - kellertävässä keinovalossa ja kuvista ei tullut mitään kellertävän oransseja vaan oikeasti ihan kunnon kuvan näköisiä.  God bless tätä kameraa.

Omani tilasin Verkkokaupasta ja mä en varmaan ikinä voi ylistää tarpeeksi verkkokaupan super nopeaa postitusta. Keskiviikko iltana tein tilauksen ja jo perjantaina sain noutaa paketin.
Hintaa tällä kameralla oli sellainen 299 + muutaman euron postit.
Teknisiä tietoja en jaksa tähän luetella, kaikki osaavat googlettaa jos kiinnostaa.

Niin ja tietty käväisin eilen ostamassa tällaisen oikein vajaan 10€ maksaneen kameratelineen. Vaikutti ihan toimivalta ja hyvältä näin  nopeasti vilkaistuna. Toivotaan että kestääkin sitten.

2 kommenttia:

  1. Ihan kelpo jalusta, mutta älä pyöritä sitä korkeudensäätövipua liian ahnaasti, mulla se jäi käteen eräs päivä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huhhuh! Täytyypä sitten olla varovaisempi tämän kanssa :D

      Poista