9.3.2014

Haastan itseni haastamalla tämän haasteen

Kiitän Werewolfia tästä haasteesta! Katsotaanpa mitä tästäkin tulee....hieman pelottaa, että tämä kuvaosio tulee toistamaan itseään pahasti...


Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa  päivittäin kuva seuraavista aiheista:
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄNKUVA.

+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.Haaste alkaa seuraavana päivänä, joten tänään joudut vastaamaan rehellisesti kahteenkymmeneen kysymykseen.1. Mikä on sinun horoskooppimerkkisi?
Kauris- naurettavan ylpeä siitä vielä.

2. Osaatko valehdella?
Kyllä ja en. Osaan valehdella silloin kun siitä ei ole mitään haittaa kenellekkään, mutta muussa tapauksessa en osaa valehdella - enkä halua.

3. Pidätkö itseäsi luotettavana?
Äärettömän. Koen, että ihmiset voi luottaa muhun, eikä mulla ole mitään tarvetta puhua kenenkään asioita muille. Varsinkaan jos joku on oikein luottamuksellisesti avautunut asioistansa mulle.   

4. Miksi aloitit bloggaamisen?
Ööh apua. Taisin rekisteröityä bloggeriin joskus kauppiksen ekalla...tai tokalla en ole 100% varma. Kaveri oli pitänyt blogia jo jonkin aikaa ja sitä lueskelin silloin tällöin ja sitten innostuin itsekkin tänne eksymään. Bloggaamiseni kuoli kuitenkin hyvin nopeasti ja oikeastaan seurailin vain muutaman kaverin blogia enää. Muutamat kerrat olin poistamassa jo koko bloggeri tiliäni, mutta se osoittautui jotenki haastavaksi joten jätin blogin rauhaan.. Aloin kuitenkin seurata useampia blogeja ja muutamat muut tuttuni aloittivat blogin pitämisen ja sain taas jonkinlaista potkua kirjoittamiseen. Aikani kirjoittelin vanhassa blogissani ja sitten tyssäsin, kun koin että blogin sisältö oli niin sekaista enkä pitänyt siitä. Sen jälkeen aloitinkin puhtaalta pöydältä tässä blogissa.

5. Oletko onnellinen?
Jos kysyttäisiin Jannelta, vastaus olisi "Ei se oo koskaan onnellinen". False! Mä en vain näytä juuri mitään tunnetilojani ja naama peruslukemilla ei kukaan voi oikeastaan tietää miltä musta oikeasti tuntuu, jollen sano ja sitä ei tapahdu juuri yhtään sen useammin. Mä olen hyvin stressaava ihminen ja ajattelen enemmän negatiivisia asioita, joten välillä on mahdotonta olla "onnellinen".  Vastaus kuitenkin kysymykseen; Kyllä, koen olevani onnellinen suurimman osan ajasta. Materiaalionnesta puhumattakaan...

6. Kadutko jotain asiaa todella paljon?
Totta puhuakseni, en oikeastaan. Harkitsen niin paljon tekemisiäni ja sanomisiani, etten juuri loppupeleissä joudu katumaan yhtään mitään mitä olen tehnyt.

7. Raha vai rakkaus?
Voiko saada molemmat? Rahalla saa kaikkea kivaa, mutta jos näistä pitäisi valita, niin kyllä se rakkaus kai veisi minuakin enemmän kuin raha.

8. Onni vai terveys?
Terveys. Simple like that.

9. Olet yksin, sinulla on kylmä. Otat puhelimen käteesi, kelle soittaisit sillä hetkellä?
..... Ensimmäisenä lämmittäisin lämpöpussin mikrossa, kietoisin sen jalkojeni ympärille tai niskaan lämmetäkseni - puhelimella menisin todennäköisesti selaamaan feispuukkia. Mitä siinä kenellekkään soittelisin jos on vähän kylmä..

10. Mikä on sinun hurjin unelmasi?
Hmm. Asua isossa talossa, missä yksi kokonainen huone olisi pyhitetty mun vaatteille ja kengille ja muille asusteille. Dream big vai mitä ne sanoo.

11. Etsi netistä tämän päivän ennuste koskien horoskooppiasi.
Olet ollut ankara itsellesi viime aikoina. Se, mikä on sinusta epäonnistuminen, voi olla täysin hyväksyttävä tulos jonkun toisen mielestä. Saavutat tavoitteesi, kun et ota asioita liian vakavasti.
Story of my life. 

12. Kadehditko ihmisiä?
En oikeastaan. Ei ole mitään syytä miksi kadehtisin.

13. Millainen olisi unelma sinä?
Olisin lahjakas jossain, omistaisin naisellisemmat kasvonpiirteet, pienemmän nenän ja timmimmän kropan.Vähän naisellisempi äänikään ei olisi pahitteeksi. Olisi kai myös kiva jos osaisin ilmaista tunteitani ja itseäni paremmin.

14. Kuvittele itsesi 10 vuotta eteenpän. Missä olisit? Mitä tekisit?
En pysty edes ajattelemaan itseäni 5 vuoden päähän ilman että ahdistuisin. Toivottavasti olisin terve, saanut aikaan jotain ja tekisin jotain mistä pidän.

15. Suurin ensikesän suunnitelma?
En ole suunnitellut vielä mitään.

16. Milloin viimeksi itkit?
...Tammikuussa.

17. Miksi ihmiset seurustelevat, vaikka sanovat sen olevan hankalaa?
Parisuhteet eivät ole mitenkään hankalia, paitsi jos niistä itse tekee hankalia. Voihan olla mahdollista, että näin ajattelevat ovat olleet silloin väärien ihmisten kanssa, jolloin homma ei vain toimi ja se on hankalaa.

18. Seurusteletko sinä?
Khyll.
19. Haluatko mennä naimisiin?
Ehkä joskus, ei nyt ainakaan vielä lähiaikoina.

20. Mitä mieltä olet tästä haasteesta?
Pisti oikein ajattelemaan näitä vastauksia.

Lisää vielä tähän loppuun viisi tärkeää kuvaa.   

 Kaksi yhdellä iskulla; Janne ja perhe ♥ Ja to protect the innocent sensurointi...

Karvalapset ♥

Oma rauha, luonto ja rentouttava ympäristö.

Muistot ja kokemukset ♥

Kiitä haasteen antajaa ja kuvaile hänen blogiaan kolmella sanalla.
Kiitos Werewolf! Blogisi on sinunlaisesi, mielenkiintoinen ja VIOLETTI! :D

Haasta viisitoista bloggaajaa tekemään tämä haaste.
Vai 15....

Vivian
Belsissa 
Necromantic
Meri
Selena
Mystral
Mustaa maitoa
 Factory Girl
....

Apua en keksi enempää, enkä ole varma oletteko jo tämän tehneet - ignooratkaa jos olette :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti