29.12.2013

Sun is painted in the corner, but it's never getting warmer

Johan on ollut taas vaihteeksi hiljaista täällä.
Sanomattakin varmaan selvää, että näin joulun alla oli töissä entistä kiireisempää ja olo on ollut työpäivien jälkeen kutakuinkin sen mukaista. En ole yksinkertaisesti jaksanut tehdä töiden jälkeen yhtään mitään ylimääräistä, kuten siivota tai mitään muutakaan järkevää. Viikonloput olen oikeastaan nukkunut ja zombeillut vielä lisää.

Tänä vuonna en myöskään juuri jaksanut mitenkään valmistella joulua tai panostaa siihen. En hakenut kuusta varastosta, en ottanut joulukoristeita esiin saati tehnyt mitään jouluruokiakaan. Muutamat jouluvalot laitoin parvekkeelle ja lasille, vaihdoin hieman jouluisemmat verhot, mutta siinäpä minun panostukseni.
Jotenkin tänä vuonna joulu tuli niin nopeasti, ettei sitä edes tajunnut. Maanantaina olin vielä töissä ja sitten sitä alkoi vasta hahmottamaan, että seuraavana päivänä olisi aatto. Joulu ei vain tuntunut joululta tänä vuonna, ei edes lunta! Masennus ja Jannekin lähti jo ennemmin kotipuoleensa, joten vietin joulua yksin.. tai no sukulaisten kanssa mutta you know.
Ei ollut mitään syytä miksi olisin valmistellut joulua täällä vain itselleni.
Toki lahjoja hommasin kavereille ja vanhemmille ja muutamat Jannellekkin, itse sain lähinnä rahaa ja suklaata ja pari muutamaa lahjaa.

Varsinaista päivitettävää minulla ei ole, mutta lätkitään taas muutamat kuvat loppuun.

Äiti osti mulle pingviinivalon mitä olin halunnu jo jonkin aikaa! Se on vaan niin söpö!

 
Kummeilta sain tällaisen joulukimpun. 

 Sain myös kavereilta kaikkia ihania lahjoja ja tämä on yks niistä. "Eniten Vituttaa Kaikki" voisi lukeutua mun raamatuksi. Aivan mahtavaa iltalukemista ja välillä pitää oikein miettiä että en kai mä ole ite tätä tehnyt, niin paljon voin samaistua.

  Hommasin vähän ennen joulua myös itselleni Brandosin alennuksista nämä Iron Fistin ihanuudet. 

Yksi lahja olisi vielä itselle suunnitelmissa, mutta täytyy ihan tosissaan harkita kunnolla, tälle hauskuudelle kun tulisi hintaa +250€ joten.... ja uusi sohvakin pitäisi hommata... Ugh.


Jouluna saatoin näyttää tältä. Plus löysin kirpparilta tämän ihanan restylen paidan!

Hiukset on taas saaneet vähän kaveriksi uutta väriä nimittäin mahonginruskeaa, vaikka kuvassa näyttää enemmän mustalta. Hmm aika outoa jos en sanoisi, sillä ikinä elämässäni mulla ei ole minkäänlasita ruskeaa väriä päässä ollut, paitsi yhden kerran tilapäisesti kun halusin hieman neutralisoida vaalennuksen jälkeistä punaisuutta hiuksissa, mutta sekin väri oli ehkä muutaman viikon päässä. 
Ruskea ei siis ole koskaan kuulunut milläänlailla lempiväreihin hiuksissa, mutta on alkanut ottaa paikkaansa suosiossa. En edelleenkään pidä perus ruskeasta, siksi päädyin mahonginruskeaan. Toinen ongelma oli, että nyt kun hiukset olivat tosi kylmän vaaleat, ne olivat ristiriidassa tämän ruskean kanssa. Ruskea kun on lämmin väri ja hopea kylmän värinen, ne eivät vain istuneet yhteen. 
Ongelmaan oli helppo ratkaisu. En ollut huoltanut hiuksia hopeshampoolla hetkeen aikaan, joten keltaisuus alkoi paistaa jo ihan mukavasti läpi. Se ei haitannut ollenkaan, koska lämmin vaalea sopi ruskean kanssa huomattavasti paremmin. 

Oon kuitenkin onneton tunari värien kanssa aina, kun oikeasti haluan ja yritän jotain. Tottakai menin taas kokeilemaan kaikkea outoja väriyhdistelmiä sun muuta ja hiukset meni vain huonomman väriseksi. Jouduin hieman pakittamaan ja korjaamaan taas hopeshampoolla, mikä palautti värin suht kylmäksi taas. Ostin lämpimän sävyistä blondia ja yritin korjata taas tilannetta, mutta eihän se enää onnistunut niin kuin suunnittelin. Hiukset ovat siis taas aika hopeahkot ja ilmi riidoissa tämän ruskean kanssa, vaikka pelastus on että se näyttää hieman mustalta, joka sopii sitten taas paremmin hopean kanssa. 
Mulla olisi tasan kaksi vaihtoehtoa mitä tehdä näille vaaleille hiuksille ja eka olisi vaalennus. Se olisi pitäny kyllä tehdä jo aikoja sitten, mutta yritin muka säästää hiuksia ja hoitaa homman jollain muulla ja kuten sanottu; huonoin tuloksin. Vaalennus olisi nyt enmmän kuin paikallaan, niin paljo oon näihin kaikkea hoitovärejä ja muuta lyönyt, että pitäisi vähän nollata tilannetta. Ongelma on se, että hiukset on nyt siinä kunnossa, että vaalennus ei tule kyseeseen ainakaan vielä useampaan viikkoon. Perkele.

Toinen vaihtoehto on hieman luonnollisempi eikä rasita hiusta läheskään niin paljon kuin vaalennus; antaa hopeisuuden vain haalistua pois. Tämä toimi ennemmin, joten en näe syytä miksei se toimisi nyt. Oon vaan kauhea hätähousu tällisissa asioissa että jos jotain haluan, haluan sen heti. Nää on taas näitä hetkiä kun tekisi mieli tarttua johki väriin ja vetää kaikki vaan sillä.

Hieman outoa ajatella, että kaikki se vaiva että sain supervaaleat hiukset on nyt hieman turhaa. Nyt haluankin niistä lämpimämmän vaaleat a.k.a keltaisemmat. Se sotii kaikkea mun ajatusmaailmaa vastaan, mutta tulin valitettavasti siihen tulokseen, että nyt on tehtävä näin. Valkoiset/hopeat hiukset on ehdottomasti mun lempi hiusväri ja aioin kyllä palata siihen, mutta en nyt vielä. 
Koen että mun hiusmalli ja pituus ei sovi valkoisille hiuksille, kuulostaa kummalta mut se ei vain tuntunu oikealta. Odotan siis että saisin hiuspituutta lisää ja yritän sitten taas uudelleen. Muutenkin kun yritän kasvattaa epätoivoisesti tätä lettiä vaalentaminen ei hirveästi paranna asiaa, on enemmän plus miinus nolla tilanne. Jos nyt saan näistä luonnollisemman vaaleat ei tarvitse käsitellä hiusta läheskään niin paljon ja se toivottavasti edesauttaisi kasvua lisää.

Näihin outoihin hiuspainotteisiin tunnelmiin.

-Vania

2 kommenttia: