16.1.2014

23 years young + some random shet

Vuoden ensimmäinen postaus. Woou.

 Niin kiirettä on mukamassa ollut, etten ole edes ehtinyt toivotella uusia vuosia, mutta toivottavasti kaikkien vuosi on alkanut hyvin!

Omani on ollut kiireistä, paitsi tämän viikon olen saanut vain oleskella kotona, yksikseni...Teraa pelatessa ja Game Grumpsia katsoessa. 

Mutta ensi viikolla alkaa taas muutaman kuukauden kiireet. Uusi työpaikka tai paremminkin harjoittelupaikka. Huippua tämä harjoittelijan elämä.
Vasta loppui harjoittelu toisessa paikkaa ja nyt jo uuteen paikkaan. Mielelläni olisin jatkanut harjoittelua vanhassa paikassa. Se ei vain sitten onnistunut ja mielellään olisivat siellä ihan työllistäneet, mutta se ei ollut tällä hetkellä mahdollista.
Samaa alaa edelleen, mutta vain toisessa paikassa siis.

Tokmannin naiset olivat kuitenkin järkännyt mulle ihanan pienen lahjan, kun olin viimeistä päivää ja paketista löytyi esim. tällaista.

Lakkaa, hoitavaa sävytettä, kynsilakka, karkkia, suklaata ja muuta pientä.

Moni varmaan miettii nyt, että miksi ihmeessä ne mulle antais "Chili Pepper" sävytettä.
No, tavallaan tämä tapahtui loppiaisena.

 Miksi tuo käden asento näyttää nuon vaikealta...

Joka kuvassa erisävyisenä noi hiukset kiitos armottomat värisäädöt ja kontrastit. Oikeaa väriä vastaa eniten tuo viimeinen kuva. 

Mä oon jo niin kauan aikaa uhkaillut vetäväni nää hiukset punasella ja nyt se sit tapahtu. Eikä syynä edes ollut pilalle menneet hiukset jotka piti vain peittää jollain, vain ihan puhdas päätös vetää punasta hipiään. Ei tää silti mikään päähänpisto ollut. Mietin useampaan kertaan että haluanko mä näin kirkasta väriä, koska olin ollu jo aika mukavan tovin blondina ja nauttinu vähä "ei niin huomiota herättävistä" - hiuksista. Yksinkertaisesti, halusinko mä yhtäkkiä näin radikaalia muutosta.
Enää en voinut vedota siihen, että punasta on niin v:mäistä saada pois hiuksista. Kokemuksen rintaäänellä voin omalla kohdalla ainakin todeta, että ihan sama mikä väri; kesto tai sävyte niin aina saa käyttää usemman vaalennuksen jos sen haluaa pois. Joten ihan sama onko se sitten punainen.
Enkä kadu kyllä sekunttiakaan tätä väriä. Ja viimeksi punanen väri ollut päässä 2010....


Töissä työkaverit oli aiva ihmeissään ku tulinkin töihin viikonlopun jälkeen punapäänä. Ja syy miksi laittoivat mun pakettiin tuota punasta hiusnaamiota, oli se että kerroin heille että olin hiukseni värjännyt nimenomaan kyseisellä aineella. Tosin pienenä buustina, sekoitan ihan muutaman tipan colormaskin plum väriä sekaan.

Hiuksia on kyllä kehuttu ja sanottu, että väri sopii hyvin. Mamma oli ehkä paras joka ite pitää punasesta hiusväristä tosi paljo "kyllä onki hieno väri ja sopii sulle, älä mee takas blondiin."

Mutta se siitä.

Otsikkoa ihmetellessänne voin avittaa sen verran että on tämän ikälopun syntymäpäivä! Tänä vuonna oon varmaan yhtä selvillä iästäni kuin muutamana edellisenä vuotena. Saa olla koko ajan miettimässä olinkos mä 21 vai 22 vai oonko mä jo 24. Lopuksi asia menee siihen että mun pitää laskea varmistaakseni.

Ei hirveen erikoinen tämä syntymäpäivä ole ollut. Oon lagaillu kotona, vilttiin kietoutuneena kun on niin pirun kylmä ja edelleen Game grumpsia katsellen ja aina välillä videopelejä pelaten.
Hauska syntymäpäivä näin kun yksikseen sen viettää. No Janne tulee huomenna kai kotia viikonlopuksi ja sunnuntaina kahvitellaan pienen sukulais porukan kanssa.

Nyt jatkan jäätymistä.


EDIT. Janne perkele ei sitten yhtään ilmoitellut mitään... Tyyppi pamahti oven taakse vähän yli klo. 11 illalla ja toi mukanaan mulle tällaisia.


Raukka istunut busseissa ja junassa koko päivän ja vielä jaksoi kukkia hakea niin myöhään mulle. ♥
Mä olin kyllä niin hämmentynyt, koska en edes odottanu että se tänään vielä tulisi; korkeintaan huomenna ja se että se toi yleensä kukkia.Se ei oo varmaan ikinä tuonu mulle kukkia.
Unohdinkin mainita, ettei tänään toki ollut vain mun synttäripäivä, vaan meillä tuli myös 2 vuotta täyteen kihloista. (◡‿◡✿)

4 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset ja oon kaipaillut sun tekstejä! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia :) Ja voi harmi, koska luulen että seuraavat pari kuukautta oon yhtä "ahkera" päivittelemään blogia :( Yritän kirjoitella kun vain ehdin, mutta aina ei ole välttämättä mitään kirjoitettavaa :D Saa siis heitellä postausehdotuksia!

   Poista
 2. Oi, onnea mielettömästi niin synttäreiden kuin kihlapäivänkin johdosta!!^^♥ja miten suloisen yllätyksen miehesi oli sinulle järjestänyt^^ kyllä ne miehetkin vaan osaa aina joskus yllättää kun niille antaa tilaa eikä vaadi saada jotain yllätyksiä!!:D

  Voi nuo punaiset hiukset sopii sinulle iha älyttömän hyvin!!^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :] Oli kyllä mukava yllätys! Se stressaa aina jouluisin ja mun syntymäpäivisin, että mitä se mulle ostais lahjaksi ja oon sille sanonu että mulle riittää ihan hyvin pieni kukkakimppuki, ei tarvi sen enempää ja nyt se sit muisti sen :3
   Hiukset kiittävät myös :D

   Poista