27.7.2013

Mökkeilyä

Voin sanoa, että mä haluan takas mökille!
Kotiuduttiin siis eilen illalla ja mökille lähdettiin tiistaina. Olisin voinu olla siellä vaikka viikon vielä.
Varsinki nyt kun näitä hyviä keliä alkoi siunaantua. Siellä luonnon helmassa, ihanan rauhallises paikas ja meren ääressä on vaan jotain niin mahtavaa.

Pihalla siis tuli oltua suurimmaksi osaksi aikaa, pelattiin sulkkista ja lentopalloa, saunottiin, uitiin, soudeltiin ja ongittiin jne. Huomaa kyllä että on liikkunu, kun joka lihas niin kipeenä.

Ja hieman kuvamateriaalia!

 Mökin ympäriltä otettuja kuvia, sekä laiturin rannasta. Ainiin ja serkkupoika seikkailee osassa kuvia.

Mökki missä nukuttiin Jannen kanssa.

Tomppa kaivamas matoja, että pääsee Jannen kans onkimaan.

Janne onkimas ja Tomppa, joka kävi pulahtelemassa.

Tomppa sai myös vetää päällensä muutaman kerran kahluuhaalarit ja rämpiä rannassa, ku lentopallo tykkäs lennellä mereen.. Piti vähä nauraa ku toinen jäi saveen ja mutaan kiinni ja uppos niin että joutu repimään itteänsä ylös heinien avulla.

Naurettiin kyllä lisää pelkästään jo sille, ku tollasella kukkakepillä oli päällä tollaset miesten isot kahluuhaalarit joihin se vain hukku.

Mökin hyllyltä bongasin pullon pelastusliiveissä ♥ Siinä on oikeen pilliki!

Viimeisenä päivänä käytiin saaren "päässä" mihin tie siis loppui ja vastaan tuli meri.

Jotenki tosi pelottavaa seisoskella rannalla ja kattella johki horisonttiin, missä ei näe mitään muuta ku loputtomasti merta...Ja mun täyty heti kattoa kartalta, että onko tossa kohtaa muita saaria tai kuinka lähellä on seuraava ranta ja oikeastaan seuraava ranta mikä tulis vastaan kun tästä lähtis suoraa on Ruotsin puoli.... toki siinä sivuilla on muutama saari.

Meren määrän ihmettelemisen lisäksi seisoskeltiin laiturilla ja huomattiin, että siinä laiturin vieressä kuhisi ihan sairaasti tällaisia pieniä kaloja, joita sitten seurailtiin siinä niin ku idiootit.

Että sellaista mökkeilyä, mutta olisin halunnu jatkaa!

1 kommentti:

  1. DD: mäki haluun mökille :< on siitä varmaa 5 vuotta, jos ei enemmänki ku oon tuola viimeks ollu :D

    VastaaPoista