15.7.2013

Under the shooting stars

Hellou.

Pitkästä aikaa halusin postata ihan simppelin päivän asu- postauksen. Oli oikein syytä laittaa itteänsä tänään (eh no eilen) vähän ihmisen näköiseksi kun serkkulikka pääsi ripille. 

Harmillisesti sato melkein koko päivän, joten kuvien otto hankaloittu huomattavasti pimeän ilman takia.

Mutta tässä se mitä sain synkän ilman keskellä kuvattua.

Toppi Pyon Pyon | Hame Kirppis | Kengät Pleaser

Hieman rupes kyllä häirittemään se, ettei tuolla vaatekaapissa tosiaan juuri muuta väriä ole kuin musta. Jotenkin olin ajatellu, että olis kiva pukea vähän jotain 'ei mustaa' rippijuhliin, mutta näillä mennään.. Kuukausi sitten oli toisenkin serkun rippijuhlat ja olin niissäkin täysmustissa....
Kamalaa kun vieroksuu niin paljon värejä, ettei niitä osaa edes katsoa osto mielessä.


Kauniisti tuo hiusvärikin jo haalistunut.... älkää suuttuko, olin kyllä aikeissa värjätän nämä uudelleen samalla värillä ennen näitä juhlia, mutta suunnitelmat muuttu ehkä.... yllättävästi mä haluan _taas vaihtaa väriä. Tällä kertaa ei edes mitään shokki pommia, vaan ehkä vähän neutraalimpia lookkia. Nimittäin yllättävästi musta/blondi kompoa sekä aattelin leikata etuhiukset..
En kyllä vielä tiedä, sain nimittäin taistella aika paljon että sain tämän värin.... Elämän vaikeita päätöksiä perkele.Ja spämmi iskee.


No nyt kun jo näistä hiuksista kirjoitan niin voisin laittaa vielä muutaman kuvan alkuviikosta. Ei ollut väri vielä läheskään näin haalistunut mitä edellä olevissa kuvissa.Da pölyinen peili ja helvetin dramaattiset kulmat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti