4.4.2013

When the night has come and the land is dark

Bubbleroomilta odottelin pakettia jo viime viikolla, mutta pääsiäispyhien takia sainki paketin vasta tämän viikon tiistaina. Eihän se toki haittaa mitenkään.

Paketista löytyi vaihteeksi, mitkäs muutkaan kuin kengät!

 Have2have - Doreen kengät

Olin kyllä aika hullu kun nää hommasin... Toi korkoki on jo noin ohut ja 16 cm... en oo ikinä ennemmin moisilla kengillä edes koittanu kävellä. Joku näissä kengissä vain sai mut tilaamaan nämä. Ja aattelin, et tietty ne voi palauttaa jos huonot omaan jalkaan tai pienet.

Näin kyllä jo ostovaiheessa, että jalka joutuu olemaan aika jyrkässä asennossa. Mulla on vähä samanmalliset toiset kengät (yhtä jyrkät) ja ne ei toimi mulla ollenkaan. Mun jalka tuli kipeeksi tosta jalan päältä. Tosin ne oli varrelliset kengät, jotka vielä jäykisti nilkkaa lisää niin, että niillä oli aiva luonnotonta kävellä.
Tästä kaikesta huolimatta päätin nää tilata ja jännittää, että miten käy.

Ja täytyy sanoa, en olisi uskonu!
Nää ei tunnu yhtään pahalta jalassa ja käveleminenki on helppoa. Ei sen kummempaa kuin matalampi korkoisilla kengilläkään. Olin aiva yllättyny, kuvittelin että mun nilkat on poikki heti ku saan ne jalkaan, mutta ei ole edes yrittäny nilkat vääntyillä näillä kävellessä.
Tosin en kyllä suosittelis näillä ulos menemistä. Pieniki kivi koron alla niin jo saattaa muljahdella nilkka. Ja muutenkin, näiden pinta on kai jotain mokkaa(?!) jos oikeassa oon joten pihalla, varsinkaa märässä en suosittele näitä kenkiä. Plus näiden pohjat on täysin sileät.
Enemmän siis sisäkengät ja mieluusti sellaset kengät, joita nyt ei aiva koko päivää tarvi jalassa pitää tai mitään lenkkejä kävellä.Mutta eipä tässä vielä kaikki!
Tuli sitä vähä muutaki pientä hommattua näiden kenkien lisäksi, nimittäin;

Spike Disco Bra
Harmitti vain, että näitä ei ollut hopeisina joten piti sitten nuo kultaiset ottaa. Muttei kai se haittaa. Kuitenkin siinä niittimekossa on hopeiset niitit niin onpa nyt sitten kultaisetki.


Ja ai niin. Hiuksetki lähti tossa viikonloppuna. Ei tosin oo kuvia näyttää nykysiä, koska väri on niin hirvee tällä hetkellä, et pitää ensi keksiä näihin joku väri taas. 


8 kommenttia:

 1. My god... aika komeet o_o Mutta miten helvetissä noilla pysyy pystys :DDD Ite olisin heti jossain ojassa noilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ite kans ihmettelin. Aiva hyvin pysyy D:
   Mut en ehkä baarikengiks laittais... varsinkaa jos on kävelyä tiedos. Sillon saattaa olla nilkat entiset ja siä ojan pohjalla.

   Poista
 2. otsikosta sen verran että tuli niinku apteekin hyllyltä heti kuoros jatkoa ja alko soida päässä timon ja pumba versiot mutta joo...:DDDD helvetin kivat kengät. jA niittiliiveistä sen verran että justiin kuolailin samanlaisia hopeisina tosin nellysiltä mutta ku hintaa löyty lähemmäs 50e niin jäi vähä haaveeksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDDDDDDDDDd toi on vitun hyvä biisi! oon kuunnellu sitä alkuperästä versiota varmaan nyt muutaman viikon :DD
   Ja joo ite kans huomasin ne nellyn... olin sillei joo ei moro :D
   Bubbleroomilla ei ollu ku noita kultasia ainaki viä ja noiden hinta oli vähä yli 20e.

   Poista
  2. juu huomasin mutta ku haluun hopeat itkin verta ;__;

   Poista
  3. Noo pitää toivoa että niit hopeisinaki tulis :/

   Poista
 3. Vau, miten upeat kengät! ♥ Ihanat, eikä näköjään kalliitkaan, miekin tahon. :D Tuo toisiks viimenen kuva on muuten tosi hieno, noi kengät näyttää tuossa valossa vieläkin hienommilta.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja juu ei ollut kamalan pahan hintaiset kengät!
   Kiva jos kuvat on siedettäviä, puhelimellahan nuo kaikki kuvat on otettu :D Vahingossa sai tollasen kivan kuvan.

   Poista