11.12.2012

Have2have Jamie spikes

Nyt jos vihdoin saisin aikaseks näistäki jo tehtyä jotaki postausta, niin kun on jo kauan pitäny.
 Eivät aivan ole Campbellia, mutta....


Oon vuoden päivät kuolannu ja himotellu Jeffrey Campbellin lita spikeja. Onhan ne kengät vaan saakelin hienot.
Olin jo oikeastaan tilaamassa kengät kunnes taas tulin siihen tulokseen että joo vitut oon maksamassa kengistä 200€. 
Oikeasti?! +200€ kenkäparista. Eihän niitä todellakaa viittisi missää muualla pitää, kun jossaki lasikaapissa visusti suojassa pahalta maailmalta.

Voisin kuvitella sen tilanteen, että uskaltautuisin ne sitten johki illanistujaisiin laittaa ja koko illan yrittäisin niitä varjella. Seuraavana aamuna kuitenkin näkisin jos jonkilaista nirhaumaa ja kulumista kengissä...tulis kyllä pienesti surupuseroon. Ensi kertaa jalassa ja heti kuluneen näköiset. Ja se suloinen hinta minkä niistä maksoit.

No joo, joten tulin siihen tulokseen että haluan kengät mitä voi oikeasti käyttää ja sen hintaset, ettei pienet naarmut haittais yhtään niin paljo.
Vastaan tuli sitten nämä Have2havin kengät jotka on mukavasti yli puolet halvemmat kun Campbellin.

En mä Jeffrey Campbellia merkin takia olisi halunnu vain nimenomaan noiden lita spike kenkien takia, koska tyksin tollasista jutuista. Ja kun löysin kengät jotka on kutakuinki samalla "asenteella" varustettu niin miksi maksaisin itteäni kipeeksi?Yllätyin kuinka älyttömän hyvät nää kengät on jalassa ja helpot kävellä.


Siinä samassa nyt vähän asukokonaisuutta. Naama sai sensuuren, koska en jaksanu laittaa hiuksia tai edes näyttää ihmiseltä.

Mainittin myös twitterissä viimeviikolla, että uudet kengät himottelis ja tilasinkin ne. Samalta Have2haviltä.
Tilasin ne päivää ennen itsenäisyyspäivää ja olin jo oikeasti hyväksyny tappioni siitä, etten taidakkaa saada niitä kenkiä.
Kun tilasin ne, niitä olin enää koossa 38 ja 39. Otin 38 ja seuraavana päivänä kun kävin vilkuilemassa kenkiä huomasin, ettei niitä ollutkaan enää kun koossa 39. Joten jäin ootteleen, että sieltä tulee kuitenkin jotaki viestiä, että pahoittelut tuote loppunu jne.
Kuitenkin! Eilen illalla sain viestin että kenkulit on lähetetty maailmalle ja pitäisi olla minulla ensi viikolla.
Eivät aivan Helsingin reissulle ehtineet, mutta onpa mulla nyt nämäki kengät.

1 kommentti:

  1. Kivannäköiset nuo kengät! :) Ihanat muuten nuo sortsit, kaunis vyötärömalli ja napit näyttää kivoilta. :>>

    VastaaPoista