21.11.2012

Nothing Special

Ja taas mennyt mukava tovi viime postauksesta.
Ei oo vaan ollu minkäänlaista inspiraatiota kirjottaa, vaikka olis ehkä voinu olla aiheitaki.

Ei sillä, että ne mitään kummempia olis ollu mutta edes jotaki.
No ehkä mä tässä pikkuhiljaa koitan saada aikaseksi kirjottaa ja ehkä muokkailla vähä tätä blogin ulkoasua. Jotenki käy tylsäksi seki jo.

Mutta jos nyt koittasin kiriä itteäni kiinni, niin voisin vähä vilautella syksyn aikana hommattuja tavaroita jotka tulee jatkumaan varmaan viä muutamassa tulevassa postauksessa. Nothing special though.

Aloittakaamme;


Joskus elokuun lopussa hommattuja tippejä Jeans.fi:ltä. Kun näin, että näitä oli tulossa himottelin jo valmiiks varsinki noita sinililoja ja päätin et hommaan noi molemmat jos ei ole hinnalla pilattu. No en nyt sitten tiä vähä yli 9€ makso paketti 77 tippiä.
Sinä aikana omistin vielä pinkinpunaset hiukset, jolloin ajattelin että noi pinkit tipit sopis hyvin, mutta eihän siitä menny kauaa kun hiukset sitten taas jo muutti väriä enkä ehtinyt näitä tippejä käyttää ollenkaan.
Kyylääjät saattoi huomata twitterissä muinoin kuvat sinililoista tipeistä. Aivan ihanan väriset tipit, mutta ei nekään olleet kuin ehkä vähän yli kuukauden sormissa, kun alkoivat yksitellen loikkimaan irti ja lopuks vedin loputki mitä oli väkisin irti.
Varmaan jouluksi voisin koittaa noita punasiakin tippejä. 

And moving on.

Ehkä joku kuukausi sitten tein vähän isomman tilauksen (kuin normaalisti) pretty.fi:lle.
Tällaista tarttu mukaan.


 Sleek MakeUP Dip It Duo - ripsiväri ja rajausväri
 Laval Twist Up - kulmakynä
Wet n Wild H2O Proof - rajauskynä
Wet n Wild Cover All Stick - peiteväri

Mitä näihin juttuihin tulee niin tässä lyhyesti;
En tiedä miksi ostin ripsarin, jossa on samassa rajausväri. Yleinen kokemus näistä on ollut se, että tuo rajausväri yleensä on mitä huonointa. Nyt kuitenkin täytyy myöntää, että tässä kyseisessä tuotteessa rajausväri on itseasiassa aika hyvää ja kerrankin se siveltimen pää on sellainen että sillä voi työstää jotakin. Ripsiväri itsessään on ihan ok perus normaali ripsiväri. Harja olis ehkä saanu olla hieman erilainen mun makuun.

Mulla ei oo hetkeen aikaan ollut kääntömekanismilla toimivaa kulmakynää. Tähän asti oon todennut, että normaalit kulmakynät on parhaita itselle, mutta piti rikkoa rajoja ja koittaa taas hetkestä aikaa jotaki muuta. 
Ei kai tästä oikeastaan muuta, oon tykkäilly. 

Oon aikoja sitten todennut Wet n Wildin rajauskynät parhaimmaksi mitä oon koskaa käyttäny ja pysyn vielä mielipiteessäni. Vanha kun pääsi loppumaan päätin tilata samassa uuden, tällä kertaa tosin vedenkestävän. Sateinen syksy teki tuloaan ja suttukelit varmasti jatkuvat vielä alkutalveen asti niin päätin varautua. 
Oma kokemus samasta rajausväristä on se, että kun vähänkin tihuttaa vettä, vain sen verran että pikkasen kastut; tämä rajausväri päättää yleensä hypätä silmältä poskelle. Joten nyt varauduin vedenkestävällä. 

Huomasin myös, että peitepuikko/väri teki loppuaan ja päätin ostaa uuden.  
   Tähän asti olen tykännyt, helppo leivttää eikä jää mitenkään "laikkuinen" iho jos jotain kohtaa erityisesti yrität peittää. 

Ja muuta. Yritin metsästää uutta huulipunaa, mutten pystyny valittemaan minkä ottaisin ja paha sanoa mikä olisi paras itselle, kun ei voinut mitenkään esim. kokeilla millainen väri loppujen lopuksi olisi. Ajattelin et screw this ja tilasin koko paletin. Kyseessä siis Coastal Scents 66 Lip Palette.


Voisin laittaa vielä muutaman (huonon) kuvan mitä nää sitten todellisuudessa on.


En nyt joka väriä alkanut koittamaan, luulen että näistä käy ilmi ihan riittävästi.
Overall ihan hyvä paletti, kyllä näistä aina jotaki väriä huuliinsa saa ja kun tuo värivalikoima on laaja on mistä valita. Ehkä lievä pettymys tulee siinä, ettei nuo huulipunat aivan niin pigmenttisiä ole kuin voisi kuvitella.

2 kommenttia:

  1. vitun siistejäkuvia dyyd ja kiinnostavaa koska en tajua kosmetiikasta mitään ja sitte näkee mitä kaikkkea siistiä sillä saakaan aikaan o_o <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi vitun siistejä :DDD mutta joo meikillä saa kyllä vaikka mitä aikaan. Tossa paletissa kaikkein hauskin väri oli toi valkonen..aika jännä väri huulissa.

      Poista