15.4.2012

I don't know which me that I love

Öäh. 

Miksi hiukset voi olla näin suuri probleemi aina silloin, ku rupee oikein kunnolla miettiin et mitä niille tekis.

Hmh. Mullon ollu nyt nää vaaleat hiukset sellasen melkein vuoden verran, vaalenneltu aina silloin tällöin. Nää hiukset on kyllä nyt suhteellisen vaaleat ja oon ollu niihin ihan tyytyväinen, mutta nää on aika epätasasen väriset loppujen lopuksi. Tyvi on tummempi ja keltasempi, vaikka seki on vaalennettu. Pituus on aika vaalea, mutta silti sieltä täältä paistaa keltasuutta ja varsinki niskan puolella olevissa hiuksissa.

Leikatakki pitäis näitä hiuksia, koska nää nyt on vaan tällaset.... hirveen sekasen epäsiistin näköset. Ei oo näitä nyt leikelty hetkeen aikaan millää tavalla, mutta en kyllä keksisikkää mitää kuinka nää leikkais. Syy kyllä siihenki, koska oon kasvattanu ja yritän kasvattaa niitä paaaaaaaljo pidemmiksi. 

Kun sais ne joskus vielä melkein näin pitkiks...

From tumblr
Pidennykset nyt on tietty yks ratkaisu, mutta en oo niitäkää saanu aikaseks hankittua. Saa nähdä jos joskus hommaan ne. 

Mutta sitte tähän väriin. Oon vaan taas jotenki yllättävästi..kyllästyny tähänki väriin. Vaaleat mulla on aina ollu ja ne mulle kuulemma parhaiten sopii, mutta oon näitä vaalennellu niin paljo etten enää kyllä hetkeen aikaan oo niitä vaalentamas ja sitte oon näitä sävytelly kaikilla mahdollisilla vaaleilla ja hopeilla sävytteillä ja nekää ei enää oikeen tartu tän enempää näihin hiuksiin. 

Aattelin ensiks, että olisin hommannu KC Professional - Four Reasons Take Away Color 10.01 Ice Ice Blondy:a, mutta en tiiä paljoko tää tekis mun hiuksiin eroa ja tää on sitte taas kestosävyte miedolla hapetteella. Joten empä sitte hommaa tota. 

Toisaalta joku sininen tai turkoosi väri on himotellu jo jonki aikaa...niin ku joku tietty punanenki sävy. 


All photos from tumblr

 Siinä on nyt jotaki sinisiä ja turkoosia hiuksia. Itelläki aika montaa eri väriä ollu, muttei koskaa mitää turkoosia tai sinistä. Hiukan vierastan noita värejä, mutta hienojaki ne on. 


En nyt löytäny kunnon kuvia näistä väreistä, mutta siis noita kolmea punasta oon himotellu. Ainut asia miks oon vaan punasta väriä vältelly on just se, että sitä ei saa millää hiuksista sitte pois, kun taas sininen on kylmä väri ja lähtee suhteellisen hyvin.

Huoh.. miten voi olla taas näin vaikeaa.

Ehkä mä tässä nyt mietiskelen ja maistelen ideoita ja katton sitte mitä täs tekee.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Alkoi itsekin haaveilla uudesta hiustyylistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähä ehkä turhan usein selaan noita hiuskuvia ku tulee vaan itelle hirvee himo tehdä jotaki :D Mutta uudet hiukset kyllä piristää kummasti :)

   Poista
 2. oon monesti miettiny että jos elettäis vielä jtn 1800-luvun alkua niin olis helppoa ku ei olis edes keksitty vielä mitää hemmetin hiusvärejä.. se on yllättävää miten suuren pään vaivan nimenomaan niistä saa. mutta sitte ressattaas varmaan jollaki toisella enemmän tai vähemmän tärkeellä asialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olis kyll ihan jees. hiuksiakaa ei juuri leikeltääsi vaan ne vaan laitettaas vähä jotenki kiinni. Tosin sitte varmaan stressattaas siitä että mihin se kauneuspilkku nyt tulee piirtää ja kuinka kyllästyttää ku se on aina samas kohtaa. who knows.

   Poista
 3. I love the Tulip colour - so beautiful and different, .. and named after my favourite flower!!!!

  You are stunning by the way. Love the blog.

  Donna,

  http://voediaries.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww thanks :)
   I really like the Tulip color too, therefor I bought all of those colors plus Dark Tulip σ(^_^;)

   Poista