7.1.2012

Love your hair

Nyt tulee postaus joka ei oo niin ajankohtainen.
Ja vähä turhan randomiki tästä tulee. Muun muassa erilaisista aineista, mitä hiuksiini käytän ja Sim Sensitiven tehtaalla käynnistä sekä tuotteista mitä sieltä tarttu mukaan.


Aluksi randomisti näistä mömmöistäni.

Colormask [ silver ]


Jääny kyllä vähä vähemmälle käytölle, koska vähä sen jälkeen ku olin tän ostanu värjäsinki jo hiukset lilalla. 
Tämä on siis sävyttävä ja korjaava hoito värjätyille hiuksille.

Four Reasons Deep Cleanse Shampoo

Syväpuhdistava shampoo. Miksi syväpuhdistaa? Jos esimerkiksi käyttää paljon hiusten muotoilutuotteita, pelkkä normaali shampoolla pesu ei auta. Hiuksiin kerääntyy ja jää niitä aineita, vaikka ne pesisi shampoolla. Syväpuhdistava nimensä mukaan puhdistaa hiuksen kunnolla kaikesta "paskasta". Ei kuitenkaa tarvitte pestä joka kerralla syväpuhdistavalla. Ite pesen ehkä kerran viikossa tällä. 

TRESemmé Heat Defence
Kuumuudelta suojaava suihke. Pakko myöntää, että on jo jonki aikaa siitä ku viimeks tätä käytin. Ostin joskus tän kokeiltavaks Anttilasta, isompanakin pullona olis saanu, mut koska aattelin et haluan vain koittaa otin pienemmän.

Schwarzkopf Gliss
Molemmat hoitoainesuihkeita. Pinkki aine on kuiville, pohjoismaisille hiuksille ja oranssihtava kuiville, rasittuneille hiuksille. Molempia on käytetty ahkerasti. 

AriColor & BC hair therapy
BC smooth shine siloittava neste tekee hiuksista silkkisen tuntuiset. Tuli joskus ostettua koulusta, alennukses ku oli. Hiukset tuntuu tosi paljo pehmeemmältä, ku tätä käyttää ja toi tuoksuu tosi hyvältä :D.
AriColor shokkiväri, jonka tilasin ehkä kuukausi sitten. Halusin nyt koittaa sitten tätäkin shokkiväriä, niin sitten on melkein kaikki erilaiset valkoiset shokkivärit koitettu. Tosin en ole vielä tätä ehtinyt koittaa, koska edelleen on lilahtavat hiukset.


Siinä nyt tais ollakki noi meikäläisen mömmöset, ja nyt sitten siihen Simin juttuun.

Eli oltiin tossa viikko ennen ku koulut loppu Ylöjärvellä, Sim Sensitiven tehtaalla. 
En jaksa nyt tässä selittää ite et mikä tää Sim Sensitive on joten laitan vaan linkkiä yrityksen sivuille niin voi ite lukaista jos kiinnostaa. http://sim.fi/fi-yritys Tuolla siis käytiin koulusta tutustumassa ja tietty siellä liikkeessä pyörittiin useampaan otteeseen, koska saatiin -50% alennusta melkein kaikista tuotteista.

Mukaan tarttu seuraavia:
1. System 4:sen Shampoo käsitellyille ja kuiville hiuksille, eli ihan passeli mulle.
2. CX corrector silver shampoo. Poistaa keltaisuutta ja kirkastaa hiusta. 
3. Solstice Self Tanning Spray. Itseruskettava suihke. Olen koittanut pariin kertaan reiteeni, mutta ei juuri mitään tapahtunut. Suihkautin toki vain kerran kokeiluksi, joten selvemmin se näkyisi jos sitä enenmmän käyttäisikin.
4. SensiDO. Tehokkaasti kosteuttava hoitosuihke käsitellyille hiuksille. Vahvistaa hiusta sisäisesti ja ulkoisesti, selvittää ja antaa UV- suojan. 
5. ARGAN care Healing smoothie. Hiusta rakennepaikkaava ja hiuspohjaa hellivä haudehoito.
6. ARGAN care Moisture shot. Kosteuttava muotoiluvoide kaikille hiuslaaduille.

Ja siinäpä nuo nyt sitten oli. Tosin itseruskettava suihke ja noi kaks Arganin näyte tuubia saatiin lahjaksi yritykseltä. Ostin kyllä vielä yhden System 4:sen tuotteen; Oil curen, mutta annoin sen joululahjaksi mammalleni. Oli kyllä tosi kiva reissu ja suosittelen lämpimästi System 4 sarjaa. Sarjassa on varmasti jokaiselle sopiva tuote.

4 kommenttia:

 1. Iik oot niin söpö ♥ Ja bloggissas on paljon kaikkea kivaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kiitos :D Ja kiva jos täältä jotain järkevää löytyy.

   Poista
 2. Awww I have the orange Gliss spray and makes my hair fall :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, really? :o I haven't used it in a while, but I remember it didn't do anything bad to my hair.

   Poista