12.1.2012

Joulu & uusivuosi

Aika pahasti myöhässä tää postaus mutta koitetaan nyt saada jotain aikaan.


Niin ku joka vuosi tähän asti, aattona me, ja kaikki muut sukulaiset keräännytään isovanhempien luo, seurustellaan, syödään ja viimesenä jaetaan lahjat. Eipä sen kummempaa siinä aatossa.


Ja tulihan niitä lahjojaki sitten vähä.

- Kristalli teekuppeja
- Jälkiruoka-astiat
- Neljät erilaiset verhot
- Toinen kitarateline
- Villalapaset
- Kynttilöitä
- Pöytäliina
- Sukkia
- Pinkki työkalupakki, missä pinkkejä työkaluja
- Kahdet parit erilaisia mukeja
- Kynsilakkoja ja kuorivat kasvonpuhdistuslaput
- Rahaa
- Suklaata
- Uus matkalaukku

Ja en nyt kyllä muista oliko vielä jotaki.
Joka tapaukses, hyödyllistä tavaraa taas tuli. 

Mainittin äiteelle vissiin joulun jälkeen, että oon ettinyt kokovartalopeiliä.
Ne heitti mut ja Jannen Seinäjoelle kun lähettiin Ouluun ja olivat käyny kaupoilla samalla ja sieltä sitten löytänyt mulle kokovartalopeilin.

Siinä nyt kuvaa niistä neljästä verhosta, mitkä sain. Kaksi noista on vaan paneeliverhoja, toi harmaa mustilla kukilla on normaali verho ja sitten noi pienet punaset kääröt tuolla pussissa on jotku naruverhot.

Ja siinä se peili (°∀°). Suojatki vielä noissa nurkissa. 


Mitähän mä nyt siitä uudesta vuodesta. No, oltiin tosiaan Jannen porukoilla, ei tehty mitään ihmeellistä. Oltiin kattomassa ku ihmiset paukutteli raketteja ja juotiin valkkaria. Siinäpä sitä sitten. Tosin syytän tota uuttavuotta mun unirytmin totaalisesta sekaamisesta. Mentiin sillonki nukkuun joskus 6 aikaan aamulla vasta ja meikä sitte herää puol 5 . Sillä sitte jatku koko loppuloma ja oli kiva ku maanantaina alko koulu. Nukuin vissiin jonku 2 tuntia sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Pyörin sängys 5 tuntia. Turhauttavaa, mutta vaikka nukuin sen 2 tuntia mun ei ollu kyllä yhtään väsy..


No voisin nyt tähän lisätä vielä yhden jutun.


Tosiaan tollasta tarttu mukaan viime viikolla kirpputorilta. Oli aika yllätys. Toi laukku vaikutti kyllä käyttämättömältä eikä ollu edes pahan hintanen. Lapussa vaan luki, että sisävetoketju rikki. Olin aiva varma, että se on niin rikki ettei sitä saa kiinni tai auki, mutta kun rupesin kattoon sitä niin...


Tossa oli vika.... Vetoketju itsessään toimii tosi hyvin, ei yhtään takkua tai mitään, mutta vain toi...juttu oli katkennu.

5 kommenttia:

 1. Diolaiset kurkkii peilistä! ^o~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain :D Dirutki siä vähä kurkkii. Ja loput onki sit piilossa ( ̄▽+ ̄*)

   Poista
 2. no yhyy, saat kaikkee tarpeellista ja iha epistä ko sait sen pinkin työkalupakin ;___; mä sain semmosen anin kukkaasen, yök, liikaa kukkia :D mut pääasia että toimii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin äiteen kans molemmat noi työkalupakit mun kummeilta :---D

   Poista
 3. Onpa kiva peili ja työkalupakit on kova juttu! :)

  VastaaPoista