26.10.2013

The sunlight's confusing the mind

Nyt tulee kyllä niin sekava postaus, mutta bear with me. ¬‿¬


Lupasin kirjoitella vielä sen mustan juhlapuvun lisäksi muista kesäale löydöistäni, joten palatkaamme vielä pikaisesti kesään.


 Siinäpä loput Stylepitin löydöt. Yritin epätoivoisesti ettiä jotain väriä vaatekaappiin; tästä syystä esim. tuo violetti tunika/mekkokin tarttui mukaan. Kyseinen tunika osoittautui ostamisen arvoiseksi ja itseasiassa olikin hyvin kovassa käytössä sen loppukesän. Housupuoli on myös kaivannut uudistusta ja nämä housut nappas tuon hienon kuvioinnin takia!

Ja nämä Pieces -merkkiset kengät.... huhhuh mikä värivalinta. Vaihtoehdot olivat musta, pinkki ja tämä vihreä. En todellakaan yleensä tällaiseen väriin hairahda, mutta tässä se näkyy... epätoivoinen pilkahdus väriä mun kaikkien muiden tummien kenkien joukossa. Tosin kengät ovat olleet paremmat kuin hyvät! Niititkin ovat kaikki pysyneet, vaikka näitä kenkiä käytänkin oikeastaan koko ajan. Kenkien oikea hinta oli jotain 79,90€ ja alennuksessa about 35€.
Varsinaiset katseen kerääjät nämä on. Kommenttia on tullut niin nuoremmilta, kuin vanhemmilta ihmisiltä, ja kaikki on näyttänyt tykkäävän. ✯◡✯



Sitten hieman muita kesän aikana haalittuja juttuja.

Cybershopista hommasin uuden huivin, Back streetiltä niittipannan mitä pystyy peräti käyttämään. Ostin joskus aikapäiviä sitten metallisen niittipannan, mutta sellaset metalliset ei sovi yhtään mulle. Jonkun 30 min. päästä alkaa niin kiristää ja sattua päähän, että panta on pakko ottaa pois. Tästä syystä myin edellisen ja ostin sitten tämän, mikä on kuminauhalla. Ei kyllä kiristä päätä, mutta mun tämän hetkisen hiusmallin ja pituuden takia se nostaa takaa hiuskia typerästi ja joutuu vähän kikkailla sen kanssa.
+ Tällaiset jännät korvikset ostin joskus jeansilta.


Viime viikolla ostin nämä tekoripset jeanssilta, kun kappale hinta oli oikein 1€.... olis voinut kyllä tilata vähän useammat.



No asiasta taas kukkaruukkuun, laitampa tähän muutamat asukuvat.


Ja ajatelkaa, ostin trendilasit. (⊙▂⊙) Kaikki muistaa kun nämä oli joskus in ja näitä näki koko ajan. Muistan nähneeni näitä nimenomaan teineillä ja pidin niitä niiiiiiin typerinä. Kaikki nämä vuodet oon dissannut noita laseja, mutta oikeastansa tänä vuonna aloin yhtäkkiä pitääkin niistä ja uskaltauduin ostamaan nämä kun niitä ei enää niin paljon näy kellään, tai ainakaan täälläpäin.
Syy miksi halusin nämä on hyvin yksinkertainen; sillä saa niin helposti ittestänsä hieman erinäköisen, jos alkaa sama vanha naama kyllästyttää. Ihan hauskaa vaihtelua.
Näitä oon muistaakseni yhden ainoan kerran julkisesti pitäny päässä ja kun äiti näki nämä se heitti tällasen kommentin pieni virne naamalla. "Eikös........ noi oo vähän 15 vuotiaiden juttu." ..... jooh.

 

Kuvan legginsit ostin myös viikko taaksepäin, mutta niin kuin näkyy, ei ne ihan istu.... Pläh omat jalat on näihin mukamassa liian ohuet, vaikka otin S koon. Takana on sellainen nyöritys juttu, mutta edes sen säätäminen kireimmälle ei juuri auta. Muuten olisivat olleet kyllä hauskat.

Pakollinen lähikuva naamasta ja meikeistä..


Ja varmaan näkyy.. hiusväri on taas vähän vaihtunut. Varsinainen väriseikkailu oli näiden hiusten kanssa, mutta siitä kirjottelen ensi kerralla. 

6 kommenttia:

  1. Ihana tyyli ja ihana blogi! :3 Jään innolla seuraamaan :)

    Oon kauhee ja mainostan mun blogia tässä, mutta käy ihmeessä kurkkaamassa^^
    http://ifyouwemmu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia paljon! '◡'
      Eikä minulla ole mitään blogin mainostusta vastaan :D
      Mielenkiintoinen on sinunkin blogisi :)

      Poista
  2. Nuo lasithan sopii kivasti :) Tuntuu, että itsekin ensin dissaan monia juttuja ja sitten yhtäkkiä innostun niistä :D Yleensä siinä vaiheessa, kun muut on jo hylänneet koko asian :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja komppaan täysin, olen todennu saman jutun itsessäni :D

      Poista
  3. yyhh, sullon liikaa kivoja vaatteita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No liikaa ainaki sellasia mitä ei enää pidä :D

      Poista