26.10.2013

I committed something bad

Ostin joku kuukausi sitten uusia geelikynsi juttuja.
Lähinnä geelejä, viiloja ja muita aineita ja siveltimiä.
Ja koska en jaksanu yrittää saada järkevää kuvaa näistä kynsistä, päätin tehä lyhyen videon.
Pientä viilaamistahan tuossa vielä olisi, mutta muuten onnistuivat ihan OK. Ensi kerralla taas tietää mitä tekee toisin jne.
Olivat myös ensimmäiset geelikynnet, mihin en käyttänyt tippejä, vaan tein ne muotilla. En oo oikein innostunut tipeistä, joten päätin kokeilla muottia ja tykkään kyllä enemmän kuin tippien kanssa säätämisestä. Aluksi ajattelin, että olisin ottanut joitain kuvia itse prosessista mutta nope. Säädin niin paljon ja vaikka kuinka yritin olla siisti tuntui että geeliä oli joka paikassa ja varsinkin käsissä, joten kuvaaminen ei ollut ensimmäisenä mielessä.

Jouduin myös korjaamaan useamman kerran noita laventelin värisiä kynsiä. Geeli alkoi irtoilemaan ja halkeilemaan, huonoimmissa tapauksissa koko kynsi katkesi. Syynä kaikkeen tähän; typerät ilmakuplat, joita näytti eniten tässä laventeli geelissä tapahtuvan. Onneksi kuitenkin hoksasin miten korjata edelliset virheet ja tein hieman eri tavalla nämä kynnet uudelleen ja ovat sen jälkeen pysyneet oikein hyvin.


Päätin kuitenki lisätä yhden kuvan kynsistä; videolla ei näe tätä pinkkiä glitteri geeliä koska kyseessä on väriä vaihtava geeli! Videolla näkyy, millainen väri on lämpimässä, viileämmässä geeli on pinkki. Varsin jänniä ja näitä oli useampaa eri väriä, joten tulevaisuudessa varmaan hommaan näitä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti