1.3.2013

She could take a fantasy and make it a reality

Koska saamattomuus ja  kiire on muka estelly mua kirjottamasta tästäki aiheesta josta mun piti jo ainaki yli kuukausi sitte kirjoittaa.

Eli kyseessä meitsin uudet pidennykset ja mainittakoon että ensimmäisetkin.
Kauankohan oon suunnitellu ja aatellu nekin hommata, mutta se on sitten aina lykkääntynyt, koska ei oo ollu innostusta laittaa niin paljo rahaa niihin.

No onneksi oon kärsivällisesti odottanu että löytyis sopivat vielä sopivammalla hinnalla ja kyllähän ne tuliki sitte vastaan.

Ostin eräältä neidiltä vaaleat täysin uudet 50cm pitkät aidot pidennykset. Eikä ollu hinnalla pilattu.
Yhdet vaaleimmista sävyistä mitä näitä pidennyksiä on, mutta tottahan ne silti aika keltaset oli ku sain ne.


Eivät ehkä aiva noin keltaset ollu, mutta seuraavista kuvista näkee vähä paremmin alkuperäisen värin. Tosiaan omat hiukset oli tässä vaiheessa tosi vaaleat ja aika hopeiset, joten näistä piti saada suht samanlaiset. Onneksi pidennykset on aika helppo saada vaaleammaksi, kun niille vähän näyttää hopeashampoota.




Siinä alkutilanne. 
 Pidennysten pesu.
 Ja hopeashampoon levitys. Tujua kun tuo shampoo on niin taisin antaa niiden vaikuttaa vähän liian kauan koska....
Hopeashampoon pesun jälkeen ne näytti tältä. Aika.....lilahtavat. Not nice. Pesin nämä sitten kahteen otteeseen syväpuhdistavalla shampoolla ja täytyy sanoa, että kyllä se lila siitä vähän vaaleni.
Kuivaamisen jälkeen näkee vasta lopputuloksen ja tollaset ne sitten oli. 
Lilahtavaa näkyy vielä siellä täällä, mutta lopuiksi ei niin että se haittaisi.
Ja näin keltaiset pidennykset muuttui kylmän vaaleiksi.


Tässä sen hetken hiukset joihin pidennykset piti saada matchaamaan. 
 
Täytyy myöntää, että nää on ehkä ihanimman väriset hiukset mitä itellä on koskaan ollut. Kun oikein vaaleita on yrittänyt niin ei niistä oo juuri koskaan mitää tullut, mut nyt nää jotenki meni tosi helposti näinki vaaleiksi ja toi musta väri niskakarvoissa ja luumun violetit sivuosat oli kiva lisä ja värit sopi yks yhteen.
Valitettavaa on, että kun seuraavan kerran vaalennin tyveä, veti se taas perinteisesti ihan keltaiseksi ja ei siihen enää uponnu mikää. Ja jostain syystä loputki hiuksista kadotti ton hopean vaalean sävyn ja neki veti keltaisiksi. 
En onneksi ollu vihanen. ヾ(▼ヘ▼;)

Noh, joka tapaukses tässä nyt sitten kuvaa pidennysten kera. 


2 kommenttia:

  1. Ihanan värinen toi sun letti kyl *-* Minkä merkkistä hopeashampoota käytät?? o___O Ite oon taas blondi ja haluaisin yrittää tunkea tähän sellasta. Viimeksi ku käytin kaverin jotain niin siitä ei ollu kyllä mitään iloa... Tais olla jotain markettien mömmöjä -___-;; Tai sitte en vaan antanu vaikuttaa tarpeeksi kauan :DD

    VastaaPoista
  2. Joo hopeshampoota on niin montaa eri merkkiä ja eri mömmöä.
    Parhaat hopeashampoot ainaki oman kokemuksen mukaan on sellasia mitkä on aikasta paksua ja tumman violettia väriltään. Jos on jotaki sinehtävää tai lilahtavaa niin ei edes kannata.
    Toki kaikki riippuu lopuksi omasta hiuslaadusta. Kokeilemalla sen näkee :D
    Tosin suosittelen tekemään useamman pesun hiuksiin syväpuhdistavalla shampoolla ja sitte vasta koittaa sitä hopeashampoota. Sillon luulis ja sen pitäis tarttua paremmin. Ja ite en oo yleensä juurikaa muutamasta minuutista yli 10 minuuttia kauempaa pitäny hopeashampoota päässä ja on vaikuttanu kyllä sittekki. Jos pitää taas liika kauan ne hiukset menee vaan lilaksi.

    http://www.pretty.fi/hiukset/shampoot/cx-corrector-silver-shampoo-250-ml-hopeashampoo.html
    ^ Mutta tossa hopeshampoota mitä oon käyttäny jo ainaki vuoden verran ja tähän asti mitä kaikkea oon koittanu niin toi on parasta.

    VastaaPoista