9.3.2013

Mayaadi Spike

Joskus lähemmäs miljoona vuotta sitten näin Jeans.fi:llä yhden laittoman ihanan mekon.
Vaikka en itteäni mekkoihmisenä pidä, mun oli taas vaihteeksi pakko hommata sitten tämäkin...

 Nuo niitit oli kyllä se miksi tämän halusin. Oon nähny niin paljo tämän tyyppisiä mekkoja ja kuolannu minkä ehtiny. 
Hinnallakaa tätä ei oltu pilattu.

Otin tämän S/M koossa koska XS olis ollu liian tiukka mittojensa puolesta. 
Ja onneksi otin. Tämäki nimittäin aiva justi mulle. Valkoinen kangas ei nimittäin veny juuri enempää mitä se tossa mun päällä venyy.
Ja samainen valkoinen kangas on myös tosi ohutta. Saa vähä kattoa mitä alusvaatteita pitää, ettei näkyis heti läpi.

Ja näitten kuvien takia voisin sanoa vielä aasinsiltana, että tosiaan hiusväri kans ehtiny vaihtua.
Edellisessä postauksessa ehdin vasta hehkuttaa vaaleita hiuksia, mutta sillonki oli jo mustat hiukset.
Siinä kerroinki miten niitten kanssa lopuksi kävi kun en saanu niitä enää tarpeeksi vaaleiksi. Aloin sitten miettiä muuta hiusväriä minkä laittaisin. Kuitenki päädyin mustaan.
Näistä kuvistakaan ei näy, että sivuissa (missä ennemmin oli se luumun violetti) on tätä nykyä sinistä-vihreää- ja turkoosia. Nimesin mun sini-vihreät hiukset riikinkukoksi.

Eikai tosta sen enempää. Tällanen turha täyttö postaus kun ei oo mitää järkevämpääkää. Huomenna olis tarkoitus lähteä pitkästä aikaa kohti Oulua ja siellä kai sitte hengailen ensi viikon.Varmaan vaatteisiin liittyvää postausta tulossa ens viikolla taas.

6 kommenttia:

 1. My god O___O Aika pähee! :D
  ja hienot hiusset ^^

  VastaaPoista
 2. näytät mahtavalta tuo päällä o_o UU SEXY LADYYY

  VastaaPoista
 3. jännä nuo niitit kun joku taannoin kans kuolasi samaista mekkoa jeanssilta.. :P kivalta se kyllä kieltämättä vieläkin näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen lämpimästi. tosin ehkä eri värisenä koska tosiaan tosta valkosesta näky kyllä läpi valkosekki alushousut : DDDDDDd niinku tossa mullaki. ja on tossa mekossa kyllä oma totutteleminen. en nimittäin aiva heti keksi missä tota pitäisin ku tuntuu vähä niinku alasti olis : D alaosasta näkyy läpi ja yläosa on niinku vaan tissiliiveis kulkis.

   Poista
 4. muistelisin että ei tainnut olla tästä värivaihtoehtoina kuin tämä valkonen. en kyllä allekirjoita mutta muistelen että sen takia kai tavallaan jätin tilaamatta(olisin tahtonut mustan). kokemuksesta tiedän että joistakin jeanssin vaatteista näkyy herkästi läpi esim mulla on samaa kangasta omaava tuubitoppi ja siitä kans paistaa kaikki läpi joskus mietin että miksi edes vaivautuu laittamaan sitä ollenkaan päälle.. mutta onhan tuollainen mekko kiva sitten vaikka vaan kaapin täytteenä vaikkei usein käyttäisikkään. itellä monen vaatekappaleen kanssa tällainen outo suhde en tiedä oonko ainut laatuani:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ite olisin kans kyllä mustasta tyksiny. Mut näitä on vaalenapunasena ja tummanpunasena ja sit tää valkonen. :D
   yleensä oon tilannu vaan housuja tai t-paitoja jeanssilta niin niis ei tätä läpinäkyvyys ongelmaa oo ollu :DD
   ja et ole ainut laatuasi! itellä on 99% vaatteista just tollasia. "vittu ku hieno pakko saada vaikken kyllä tiä missä helvetissä mä tuotaki pidän" saa ainaki saatana kattoa "saavutuksiansa" vaatekaapis :DDDDDDDDDd

   Poista