24.3.2013

Maybelline Dream Fresh VS Garnier

Tästä aiheesta pitäny tehdä jo ties kuinka kauan aikaa sitte postaus, mutta jos nyt saisin tänki aikaseksi.

Aiheena siis Maybelline Dream Fresh BB versus Garnier Mirackle Skin Perfector. Molemmat siis BB-voiteita. Kun ensimmäisen kerran kuulin BB-voiteista heräs suuri kiinnostus koittaa niitä. Ja ensimmäinen jonka sitten hommasinkin oli tämä kyseinen Maybellinen BB-voide.


Aloitetaanpa nyt vaikka purkamaan tätä aihetta niin, että mikä BB-voide oikeastaan on.

❞BB-voide yhdistää kosteusvoiteen ja meikkivoiteen ja lupaa heleyttä kasvoille.
Alkuperäinen BB-voide eli Blemish Balm kehitettiin kauneushoitojen jälkihoitoon. Voide siis hoivaa, suojaa ja peittää herkkää ihoa. Meikin pohjustukseen BB-voiteita alettiin käyttää Aasiassa, josta ne ovat levinneet länsimaihin. 
Kuitenkaan suurin osa tällä hetkellä markkinoilla olevista BB-voiteista ei sisällä alkuperäisen BB:n hoitavia ja rauhoittavia ainesosia.

BB-voide on siis yhtä kuin sävyttävä päivävoide. Ei mikään uusi juttu.
BB-voiteet ovat kevyemmän tuntuisia kuin paksut meikkivoiteet ja niissä on lisäksi usein aurinkosuojakerroin. Merkeissä on eroja niin koostumuksessa kuin peittävyydessäkin.
Hypetyksestä huolimatta BB-voide ei ole ihmevoide, vaan aivan tavallinen kosmetiikkatuote hienolla nimellä.❝ --

Siinä hyvin yksinkertaisesti selvitettynä. Linkin alta pääsee lukemaan koko jutun, mistä otin lainauksen.


Sitten jos puhutaan näistä kahdesta, mistä itselläni on kokemusta.
Ostin tämän Maybellinen BB-voiteen toissa vuonna lokakuun aikana ja olen käyttänyt tätä tasaisesti melkein joka päivä tähän päivään asti ja vieläkin sitä tuolla purkissa on vähän jäljellä. Voidaan siis sanoa, että aika riittoisaa on!
Se mistä tykkään kaikista eniten on se, että voide on helppo levittää kevyen koostumuksensa ansiosta. Tämän takia sitä ei paljoa tarvitse käyttääkään. Tää antaa niin silkinpehmeän lopputuloksen ja älyttömän kevyen! 
Voide peittää tarpeeksi ja tasoittuu omaan ihonväriin niin, että näyttää suhteellisen luonnolliseltakin. Ei myöskään kuivata.
Mulla on aina ollut ongelmana löytää hyvä meikkivoide ja suurin osa mitä oon käyttänytkin ei ole mulle sopinut. Ovat olleet liian paksuja koostumukseltaan, kuivattaneet naamaa ja mikä "parasta" aiheuttaneet vaan epäpuhtauksia. Not nice.
Kuitenki voin rehellisesti sanoa, että kun vaihdoin normaalin meikkivoiteen (jonka huomasin heti aiheuttavan epäpuhtauksia) tähän BB-voiteeseen, ei ole epäpuhtauksista tietoakaan ainakaan niin, että olisivat BB-voiteen aiheuttamia. Löysin siis itselleni aivan täydellisen voiteen. Ja aijon kyllä jatkossa ostaa uudelleen. 

Sitten päästään tähän Garnierin voiteeseen. Ostin tämän ja Garnier Caffeine Anti-dark Circles  voiteen ihan uteliasuuttani ja kokeilunhaluani.
Näitä Garnierin BB-voiteita oli muistaakseni kahtena sävynä. Vähän tummempana ja sitten tämä minkä itselleni otin; Light. 
No, vaikka kyseessä on vaalein sävy mitä Garnierilla tästä on, ei se ole läheskään tarpeeksi vaaleaa omaan ihooni verrattuna. Kalkkilaivan kapteenista kun menen niin tämä on aivan liian tummaa omaan naamaan. 
Toinen ongelma on koostumus. Se on tosi paksua ja huonoa levittää. Jää muutenkin aiva liian paksu kerros naamaan tästä, vaikka yrittäis vähän laittaa. Ja paksusta koostumuksesta johtuen, tätä pitää käyttää heti enemmän jos meinaa koko naamaansa tätä laittaa. 
Yhden ainoan kerran olen tätä kokeillu ja arvatkaapas? Aiheutti heti samana päivänä vielä epäpuhtauksia. Tämä voide ei todellakaa sopinut itselleni.


Mutta jo mainitsin tästä toisesta voiteesta, joka on Garnierin silmänympärysvoide. 


Tämä on sitten aivan asia erikseen. Tätä lähdin alun perin kaupasta hakemaan, enkä tota BB-voidetta, mutta se vaan tarttu kans mukaan.
No anyways, mulla on aina ollu tummat silmänaluset. Häiritsevät sellaset, eikä ne näytä hyvältä. Tästä syystä oon etsinyt ties mitä peittäviä voiteita ja muita mitä niihin vois käyttää, mutta mikää ei oo oikein tuntunu hyvältä, saati peittänyt tarpeeksi.
Tätä Garnierin Anti-dark circles voidetta halusin koittaa, eihän siinä mitään menetäkää ja voi pojat..
Elämäni muuttui. Tää peittää tosi hyvin ja jättää ihanan silkinpehmeyden. Myöskin erittäin kevyttä. 
Toinen voide mitä tuun kyllä jatkossa ostamaan.

6 kommenttia:

  1. En oo vielä päässyt BB-voiteitten maailmaan mutta luin tässä itseasiassa viime viikolla yhden asiaan liittyvän artikkelin ja silloin jo mietin että hei olis kiva koittaa ja nyt kun säkin näistä mainitsit niin vielä enemmän heräs kiinnostus:D Mulla pakkaa olla varsinkin sen jälkeen kun ei ole käyttänyt muutamaan päivään meikkivoidetta ja sitten lyö sitä oudoksesta naamaan niin sen tavallaan tuntuu raskaalta naamassa ja jotenkin tulee heti tukkoinen olo, oli sitten miten hyvänsä kevyttä voidetta ja tahtoisin päästä siitä eroon. Oriflamelta koitin joskus sellaista sävyttävää voidetta kasvoille nimenomaan meikkivoiteen sijasta, mutta ei ainakaan mun mielestä ollut tarpeeksi peittävää ja vähän petyin sitten ja ajattelin että tälläset ei ole mua varten. Mutta nyt kun oon kuullut varsinkin tuosta Maybellinen BB-voiteesta hyvää niin voisin melkein tahtoa testata sitä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä BB-voiteita on niin paljo markkinoilla, että ei näistä oikeastaan tiä kun koittamalla. Harmi sinänsä, kun yks pieniki purkki maksaa jo yli 10€ jos ei sitten ookkaan hyvää. Mutta eipä sitä muuten tiedä mikä on hyvää jos ei koita :D Ja nääki on just näitä, että toiselle saattaa sopia joku voide ja sitten taas toiselle ei sovi ollenkaa.

      Poista
  2. Kiitos muuten vinkeistä, mukava oli lukea vähän arvostelua nuista! :) Ittellä on ollut hakusessa puuterin tilalle joku kevyt meikkivoide tms, joka ei kuivata ihoa. Itellä ei ole epäpuhtauksia kasvoissa yleensä ollenkaan, niin ei kovin peittävä tarvitsisi olla, mutta ihon kuivuuden takia olisi hyvä siirtyä puuterista johonkin ei-kuivattavaan tököttiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos löyty jotaki hyödyllistä tästä! :) Hmmm jos et varsinaisesti tarvitse kunnon peittävää voidetta, voisin kyllä suositella kokeilemaan jotain bb-voidetta. Niissä pitäisi kaikissa olla ihan vähän pigmenttiä peittämään, mutta eivät silti ole mitään paksuja meikkivoiteen tapaisia, joilla saa tukkoisen olon. Tämä Maybellinen voide ainakin itsellä toimii tosi hyvänä kosteusvoiteenakin. Käytän aamuin ja illoin syväpuhdistavia aineita jotka normaalisti kuivattavat ihoa, mutta tätä bb-voidetta käyttäessä ei ole kuivasta ihosta tietoakaan. :)

      Poista
  3. Jes!! Kiva kuulla onku kokemuksia tosta BBstä. Ite oon jo jonku aikaa arponu että pitäiskö ostaa sitä vaiko ei. Näin kaupassa ton Maybellinen putilon ja se oli niin säälittävän kokonen että mietin että riittääköhän toi kuinka pitkäksi aikaa. Mulla oli jotenki sellanen käsitys että ku kyseessä on kosteusvoide niin sitä pitää käyttää enemmän :D Mutta näköjään ei.
    Ite en käytä arkena meikkivoidetta ja puutereita ollenkaa ku tulee kasvoille niin raskas ja likanen olo >__< Käytän vaan sillon ku meen viihteelle. Eli jos tuo pikkutuubi on kestäny sulla lähes päivittäises käytös melki kaks vuotta niin mulla se vissiin kestää seuraavat kymmenen vuotta XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kyllä itekki et mitä helvettiä onko se ollu mulla melkein kaks vuotta?! :D Ensi kirjotin et viime lokakuus mutta en mä sitä viime lokakuus oo ostanu niin täytyy olla toissa vuonna. Huhhuh :D En nyt toki aiva joka päivä oo käyttäny. Mut silti sillei kohtuudella aina ku on johki menny (kouluun tai töihin) jne. Et kyllä tää aika hyvin vaan on kestäny, vaikka nyt kyllä pitää jo hakea uutta tuubia. Sulla se vois kyllä sitte kestää jonku 10 vuotta ainaki :DDDDD
      Mut joo voin suositella, mulla itellä on just sama et jos vedän jotaki normi meikkivoidetta on heti niin likanen olo ja raskas et tekis mieli pestä heti pois. Ja muutenki, kyllä mä tänki voiteen pesen heti naamasta ku kotia pääsen jostaki. Ku päivän on meikit ja voiteet naamas, illalla on jo sellanen olo et pakko pestä liian tunkkanen olo :D

      Poista