8.5.2012

I'm takingover

Ah, miten ihanaa oli taas eilen huomata, että Tabatha's Salon Takeover tulee taas TV:stä.
Tota on tullu joskus ennemminki ja jäin siihen koukkuun jo silloin.

Se on vaan niin mielenkiintoista katteltavaa ja kolahtaa omalla kohtaa, kun tällä hetkellä kyseistä alaa opiskelen.

Jää kyllä usein monttu auki ja hirvee ihmettely ja pällistely, että miten jotkut ihmiset tekee töitä ja millaisessa kunnossa pitää työpaikkansa. Täysin vastuutonta, puhumattakaa siitä asiakaspalvelusta yleensä ja asiakkaiden huomioimisesta.

Aivan kauhistuttaa. Itellä kohta eka vuosi vasta ohitte ja voisin sanoa, että jopa mä osaisin tehdä parempia töitä, ku osa niistä "ammattilaisista". Ja se, että meille heti alusta alkaen on paasattu nimenomaan siitä kuinka paikat pitää pitää siisteinä, oma työpiste siivota ennen ku ottaa asiakkaan vastaan ja sen jälkeen ku asiakas lähtee ja työvälineet pitää pestä aina jokasen asiakkaan jälkeen. Mun mielestä täysin päivänselvä juttu, mutta näyttää olevan joku hirvee ongelma noilla ammattilaisilla...ainaki kaikissa noissa paikoissa missä Tabatha käy.

Sitte ne kaikki työntekijät ja jopa omistajat kitisee ja valittaa kuinka kauhea ämmä Tabatha on, ja että miten se kehtaa tulla niitä arvostelemaan. Mun mielestä Tabatha ei ole mitenkää kauhee ämmä, se on vaan jämäkkä ja sanoo asiat niin ku ne on, eikä edes mitenkää vittumaisella äänensävyllä tai mitenkää niin että siitä pitäisi ottaa niin paljo itteensä. Kun ton tason ammattilainen ojentaa auttavaa kättä niin kannattais olla kiitollinen. Ei siinä ainakaa mitää menetä.

Onneksi lopussa yleensä ne ihmiset herää siihen, että Tabathan uudistukset on ollu vaan hyväksi.


Hahaah no tulipa taas aika random postaus, mutta olipa pakko jakaa tällanenki pieni juttu.

2 kommenttia:

 1. Ai tulee! Mikä kanava? Ihan loistava sarja kyllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää, sitä tuli :D Subilta joka arkipäivä klo 14.00.
   Tais jo jokunen viikko sitten loppua. Harmi :(

   Poista