18.3.2012

You think you can handle this

Janne tilas noin viikko sitten ittellensä uuden näytön, ei siihen uponnu ku jokunen 350e.
Jos Janne sai ostella noin kalliita niin tottakai munki täyty saada itelleni jotaki kivaa.

En nyt kuitenkaa aiva samalla rahasummalla aikonu itteäni piristää, mutta halusin jotaki. Päätimpä sitten tilata kengät. En kiellä, etteikö seki olis pikkasen kukkarossa tuntunu mutta musta se oli sen arvosta.


Oli jotenki tosi ahdistava, henkisesti mukamassa raskas viikko, mutta kun sain asioitani selvitettyä olo parani aika huimasti.
Ja torstaina olo pitkän koulupäivän jälkeen vain parani, ku koulun jälkeen kattoin kännykkääni ja näin että postista oli tullu viesti et paketin sais hakea.

Se tunne taas jälleen, ku ottaa kenkäpaketin syliinsä ja aiva täpinöis sitte avaa sen. Ehkä yks maailman kivoimmista tunteista, varsinki ku ne kengät näkee. Kun niitä on katseellaan kuolannu tarpeeksi ja pyöritelly niitä käsis ja alkaa koittaa niitä, voi ilo muuttua pettymykseksi hyvin nopeesti. Jos kengät onki liian pienet tai liian isot.

Toisin kävi nyt, koska hieman jo kokemusta mikä koko kannattaa minkälaisistaki kengistä ottaa helpotti asiaa; eli kengät sopi justiin.
Olisin voinu kokeilla yhtä kokoa suurempia, mutta luulen että ne olis ollu taas liian isot. Harmi ettei näistä kengistä oo puolikokoja.



Olin hieman kahden vaiheilla haluanko noi kengät valkosena vai mustina.

Brandos.fi

Loppujen lopuksi, päätös oli aika helppo. Omistan jo niin monet mustat kengät, että parit muun väriset kengät ei olis pahitteeksi.
Ja musta ittestä noi valkoset toi enemmän ton kengän puolia esiin, esim kaikki nuo yksityiskohdat ja toi pelkkä printti kengässä. Tuntuu että tossa mustassa yksityiskohdat ja printti vaan hukkuu tohon...mustaan. Ei siinä, kyllä neki kivat on.

Brandosilla oli Iron fistejä alennukses sillon ku nää tilasin, mutta tietty halusin just sellaset kengät jotka ei alennukses ollu. Ei voinu mitään.

Ainiin. Ja sieltä sai kaupan päälle hienon kassin.


Kelpaa kuljetella tavaraa.




Ja vielä yks ainiin!



Oon tätä nyt hehkuttanu ties missä, mutta PAKKO NÄHDÄ!

3 kommenttia:

  1. Ah, mitkä kengät! Voisi itsekin hankkia tuollaiset kun vain rahaa löytyy. :)

    Ja tuo Dark Shadows on kyllä aivan pakko nähdä. Vaikuttaa hyvältä leffalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli kyllä sellaset kengät, että ensimmäisenä osuvat silmiin ja tietty oli pakko heti saada.

      Ja odotan kyllä tota leffaa. Kun leffas mainitaan Johnny Depp ja Tim Burton on se varmana näkemisen arvoinen :D

      Poista
  2. ihku Depp! ja kivat kopottimet, varsinki toi ketju lisäke on hauska

    VastaaPoista