6.12.2011

☯ 5

Oon tässä miettiny miten nopiaa aika oikeasti menee.
Tällanen totaali off-topic mut oikeesti tossa viime kuun lopuski olin et, vastahan oli marraskuun eka päivä ja nyt jo kohta joulukuu.
Niin se aika menee ku on paljo tekemistä. Not.


Joka tapaukses, oon tässä parit edelliset päivät miettiny kuumeisesti joululahjoja ihmisille ja et kenelle kaikille sitä ostaa ja se kaikkein tärkein, mitä ostaa. Joulukorttejaki vois kai alkaa miettiä ja lähettää.

Näin alustavasti mitä oon vähä suunnitellu ostavani joululahjaks niin niihin uppois ihan kivasti jo rahaa. Kauheen köyhää tää opiskelu.

Mutta jotaki muuta, nimittäin, toissapäivänä otin ja repäsin ja tilasin vaan nelly.com:ista kengät koska ne oli vaan niin ihanat. Myös ihanan hintaset että sikäli... TOSIN. Saattaa joutua palautukseen huonolla tuurilla. Oli aika moni valittanu sitä että kengät on tosi pieni kokoset, että jos pienet ovat niin ei sitte. Toiseksi, kattelin vähä tarkemmin niitä kenkiä ja niitten saumaliimaukset näytti tosi heikolta laadulta. Eli pelkään että tippuu pohja kengästä parin ekan käyttökerran jälkeen.

Plus näin siellä taivaalliset korkkarit:

Olisin halunnu noi kans, mutta hinta sitä luokkaa että ei ainakaa nyt ja siinä oli sen verran tota korkoa ja se on kans tollanen hienon ohut et kammotti ajatus et niillä vääntääsin nilkkani. En osaa kävellä.

JA mietin siinä et miksikähän nelly.com:is ei oo mustia litoja niiteillä koristeltuna.
(Kaikki nähny näitä..)

Selailin hetken aikaa ja kappas, mun silmiin osu just sellaset ja arvakkaa kuolasinko. Joo sen ajan kunnes katoin hintaa. 220€ ja risat. Hmm joo en mäkää aiva ehkä kengistä tota maksais. Eihän niillä uskaltaasi edes olla ku sisällä. Tosin ne on vaan silti aika ♥

Kattelin myös muilta sivuilta kenkiä, vertailin vähä hintoja ja silleen ja sitte sattu löytyyn aika hieno valikoima Iron Fistin kenkiä. Luoja tietää kuinka paljo niitäki on kuolattu ja haluttu mut niittenki hinta ollu aina sellanen ettei sitte kuitenkaa oo aiva heti menty niitäkää ostaan. Toissapäivänä sitte kans kattoin niitä ja itkin ku ne oli sen verran hintavia ettei aiva viittiny tilata, ottaen huomioon et olin jo tilannu toiset kengät melkein samaan hintaan.
Jätin sitte tilaamatta ja seuraavana päivänä kas kummaa, tulee sivulta sähköpostia että "Vain tällä viikolla kokovalikoimastamme -20%" Kusin hunajaa. Oikeesti hypin tää melkein seinillä et jes saa halvemmalla. En tietty olis laittanu vastaan jos olis ollu jopa suurempi alennus mut käy tuoki. Siitä sitte suoraa tilaamaan toisia kenkiä.

Näitä odotellessa ♥

2 kommenttia:

  1. Justiin eilen kuolailin kans nuita Jeffrey Campbellin Lita Spikeja, ulkomaisista nettikaupoista katoin kun paljo halvemmalla lähtee Suomen hintoihin verrattuna.. Noh tottakai ne on kaikki sitten sold out, mut pistin kuitenkin seurantaan jos sattuis tulemaan täytettä varastoon. :P Postaile sitte kuvien kera ku uudet kengät saapuu!

    VastaaPoista
  2. Joo siis sen nyt tietää et ne ei mitää aiva halpoja oo mut ainaki tua nelly.comis on kaikki ylihintasia tai niin et just ulkomailta sais paljoki halvemmalla. Kyllä varmaan viä iteki joskus eksyn ne tilaamaan jostaki mut ei ainakaa nyt :D
    Ja juu kai niistä kengistä jotaki tullaan postaamaan sitte C:

    VastaaPoista