27.10.2011

☯ 2

Nyt tulee aika super nopea postaus.
Empiltä eksyin tilaamaan moisia.





Oon vähä aikaa jo kattellu tämän tapasta neulepuseroa ja empiltä sai viä melko halvalla. Tosin ku olin tilannu tän ja tajusin et tää on aika ohutta kangasta rupesin miettiin et onko sillä sittekkää mitää käyttöä. Noh sitku sen sain ja koitin sitä, niin se oli just passeli. Ei yhtään liika ohut kangas ja tää on ihanan pehmosta.


Ja kuvaa miltä se sitte päällä näyttää. Ainut juttu tossa on, että siinä ei oo mitää nappeja millä sen sais kiinni. Tollanen lepakkoviitta.

Olin vähä kahden vaiheilla tilaanko ton mustan vai sitte melkein samanlaasen lilan korsetin. Päädyin kumminki tohon mustaan ja tykkään. Ehkä myöhemmin hommaan sen lilanki.

Ja sitte tilasin näitä kauan kuolattuka Zelda juttuja. Tosin petyin tohon kukkaroon. Se oli mulla päivän käytös ja alko liimat irtoileen liitoksista. Eli takas lähtee toi kukkaro ja tilalle sit otan sen toisen Zelda lompakon.

Ja sitte jotaki muuta.
7.10. oli omien hiusten laittopäivä. Vähä ohennettiin niitä ja etuhiuksia vähä saksittiin.
Mietin et viittinkö vaalentaa ne mun punaset haalistuneet hiukset ja päätettiin et koitetaan vaalentaa, vaikka opettajaki meinas et se ei välttämättä lähe. Laitettiin sitte vaalennus mut ei annettu sen olla kauaa niin eipä ne oikeestaan paljoa ehtiny vaalentua. Niistä tuli oikeastaan katkaravun väriset... ne oli sairaan räikeät niin opettaja sano et joko niihin laittaa uuden vaalennuksen, mut sanoin ettei ne kyllä varmaan kestä. Sitte laitettiin jotaki kevytväriä taittamaan sitä punasta, vähä neutralisoimaan sitä kirkkautta. Seki olis varmaan auttanu enenmmän jos oltais annettu sen olla kauemman mut kakkonen joka mulle teki pelkäs et se vetää tosi nopeeta violetiks. Noh kyllä niistä se kirkkaus lähti mut ne jäi nyt sitte tällaseks..



Nah, onneks ens viikolla on syysloma. Ehdin ehkä tehä jotaki. Ostin viime maanantaina pienen kynsi studio setin. Sillä pitäis nyt ehtiä tekeen kynnet jossain vaihees. Ehkä siitä sitte joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti