11.7.2014

Round and round like a horse on a carousel

Ja täällä jälleen!


Pidin sitten ei suunnitellun "loman" tästä blogista. En suunnitellut jättäväni vain blogia ja katoavani, mutta niin kuitenkin kävi. Ei tosin yhtään haitannut, ei oikeastaan ole ollut mitään niin tärkeää päivitettävää ja toisekseen, oon vain ollut super laiska suurimman osan kesästä. Katsonut sarjoja ja elokuvia, maannut sohvalla päivät ja välillä pelannut jotain. Mun motivaatiot kaiken suhteen on ollut täysin nollassa. Ensin olen innostunut jostain ja saman tien tullut jo toisiin ajatuksiin, että enpä taida kuitenkaan jaksaa. Tätä tämä kesä sitten on ollut suurimmaksi osaksi. Jos ihmiset ovat seuranneet mua muualla, on jotain pientä päivitystä sieltä täältä voinut lukea ja kuulla.

Kesäkuun puolessa välissä käväisimme Vaasan Rantasipi kylpylässä käyttämässä meille kihlalahjaksi annetun lahjakortin, mikä piti käyttää ihan niinä päivinä viimeistään... huoh miksi lahjakorttien kanssa jää aina viime tippaan niiden käyttö, vaikka parempi niin että ne tulee kuitenkin käytettyä. Olimme yhden yön hotellissa, käytiin vähän kylpylän puolella polskuttelemassa ja uimisen jälkeen fancysti ravintolaan syömään.

Jannen kaveri ja veli päättivät tulla yli 400km päästä juhannukseksi meitä tänne ihmettelemään ja mukavaa oli että tulivat! Mitään suuria suunnitelmia juhannukseksi ei ollut, niin kuin ei yleensäkkään. Kaveri yritti saada Nummirockiin ja Provinssiin, mutta en todellakaan ole festari ihminen ollenkaan joten jäi menemättä.
Juhannuksena kuitenkin oli tarkoitus tehdä jotain muuta kuin istua kotona, kun kerta tänne asti oli tullut ihmisiä sitä viettämään. Kaverilta kävi sitten kutsu hänen isänsä luo istumaan iltaa ja sinne me sitten itsemme saimme. Kaikkiaan oli mukava ilta ja porukalla juttua riitti, mutta voi toivoton miten kylmä sekin ilta/yö oli! Istuimme umpinaisella terassilla koko illan ja ihan loppuillasta kaikkia alkoi tutisuttamaan se kylmyys ja siirryimme sisälle. Villasukat ja housut teki kyllä mieli kaivaa. Ja tällaistahan se koko kesäkuu oikeastaan oli, järkyttävän kylmää. Ei ollut tietoakaan shortseista tai topeista. Nyt heinäkuu on sitten ollut aivan naurettavan kuuma. Ei tee mieli tehdä yhtään mitään näiden helteiden takia, meikkejäkään ei jaksa naamaansa laittaa, kun ne hikoilee saman tien pois.

Blogin ulkoasukin sai nyt uuden ilmeen, ja olen tyytyväinen vaikkei se vielä täysin valmis ole. Tarkoitus oli, että kun kerran pidin tuollaisen tauon tässä välissä, niin palaan vähä "refreshattuna" takaisin. Materiaa ja muita uusia pienempiä juttuja tuolla olisi mistä voisi saada jotain blogin täytettä. Muutamaa meikkipostaustakin olen miettinyt ja ihan uutena harkintaan on jopa tullu videopostaus vaihtoehto! Mulla ei kuitenkaan ole videopostaukseen mitään aihetta, minkä takia se onkin vain harkinnan alla. Saa siis ehdottaa!

"Saatte" nyt nauttia mun kesäkuun alussa räpsityistä puhelinkuvista.
Tässä kai tämä "pikainen" päivitys olisi. Asianihan oli vain ilmoittaa että I'm back!
Ja mun poissaolon aikana tänne on eksynyt muutama uusi lukijakin!
Toivottavasti en pelästytä teitä heti pois.(¬‿¬)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti