27.9.2013

New cosmetics

Aattelin nyt pistää sitten kaikki samaan syssyyn, eli kaikki uudet kosmetiikat mitä on tullu haalittua.


Uusi meikkilaukku. Tähän asti mulla on ollut sellanen suht iso meikkilaukku, missä ei ole ollut mitään taskuja.... sanomattakin selvää on varmaan se, että yhden rajauskynän tai tietyn huulipunan ettiminen sieltä pussista sai melkin hien nousemaan pintaan. Yleensä se meni lopuiksi siihen, että joudun puolet tavarasta nostamaan pois laukusta, että löysin sen tietyn meikin mitä tarvitsin.
Ei siis mitenkään toimiva laukku. Satuimpa sitten ihan huvikseni katselemaan näitä meikkilaukkuja jeansilta ja tälläinen sattui silmään. Tämä taskujen määrä tässä pussissa houkutteli suuresti, vaikka minkäänlaista kokoa ei oltu määritelty tälle pussukalle. Pelkäsin että kun tilaan tämän ja saan käteeni, se onkin joku naurettavan pieni ja taskuihin menee ehkä max. kaksi huulipunaa.


Vain toisin kävi. Laukku oli huomattavasti pienempi mitä edellinen oli, mutta jännästi kaikki meikit mun vanhasta laukusta meni tähänkin ja jäi vielä tilaa! Sain nyt sitten kaikki huulipunat, rajauskynät, kulmakynät ja peitevärit sun muut omiin taskuhin, mistä ne on helppo löytää. Taskuja menee siis ympäri koko laukkua ja sisällä on vielä monen monta taskua. Yllättävän tilava siis.

 Luulla voisi, että säilyttelen teräaseita tai jotain tiirikointi välineitä moisessa nahkakuoressa, mutta todellisuudessa sieltä taitaa paljastua aivan muuta...
 
Ennemmin en ole panostanut kunnon sivellinsettiin, ostanut vain yksittäisi (halpoja) siveltimiä, mitä tarvinnut eniten. Eivät nämäkään nyt mitenkään erikoisen kalliita olleet, 19 sivellintä ja jonkun 25-26€. Osittain harjat ovat aitoa sekakarvaa, osittain synteettistä materiaalia. Joka tapauksessa tuntuvat ihanan pehmeiltä ja näillä meikkien levittäminen on kyllä helppoa. 


 En tiedä taas mikä yliluonnollinen voima sai mut tilaamaan varsinkin ton oikeanpuolimmaisen värin. Tiesin, että kyseessä on pinkki huulipuna, mutta nettisivun kuvassa, se näytti ehkä hieman lilahtavalta...... noin vaalea huulipuna ei kyllä itselle passaa ollenkaan, saapi nähdä mitä sille keksin. Vasemmanpuoleinen huulipuna on siinä OK:n rajamailla. Se vielä menee, vaikka onki sellanen super kirkas pinkki.

Puuterin täydennystä, värinä toimii Ivory. Samaa merkkiä oon käyttäny jo jonkin aikaa.


Police hajuvesi. Ehkä yks ihanimman tuoksuinen hajuvesi ja vihdoin ja viimein maltoin ostaa tämän. Oon naurettavan monta kertaa kaupoissa tätä pyöritellyt käsissä, mutta en malttanut ostaa. Lopuiksi näin tämän alekopassa, eikä enää tarvinnut miettiä otanko. Olisin toki halunnut sen isomman pullon, mutta en oo nähnyt niitä isoja pulloja kun varmaan yhdessä kaupassa ja lopuksi en enää sielläkään. Tää pullon on kuitenkin vain 40ml.


 Ja lopuksi SMOKEYPalette, 36 väriä. Oon ollut kyllä tosi tyytyväinen tähän palettiin, väreissä on peräti kunnon pigmentti. Näillä on nyt tullu tehtyä melkein aina luomet jos väriä oon niihin kaivannut. 

Tässä muutama mitkä on näillä väreillä kyhätty.


 



Olin näemmä gifinki tehny hahaha. Kiitos ja anteeksi. Toki tähän viimeiseen silmämeikkiin mulla oli ihan oikeasti malli ja tätä lookkia hain.



2 kommenttia:

  1. Hienoja meikkejä, ihanan värikkäitä luomivärejä! :) Muutenkin kivoja hankintoja, pitäisi itseasiassa itsekkin muistaa joskus hankkia jonkinlainen sivellin-setti. Tällä hetkellä miulla taitaa olla peräti kaksi sivellintä käytössä, niin olisihan setti ihan näppärä. ;) Niin ja hei, muistinko mie muuten huikata siulle et mie haastoin siut vähän aikaa sitten? En nimittäin ite muista yhtään, mut tuossa linkki siihen, jos on menny ohi; http://moonshapedlittlebox.blogspot.fi/2013/09/sisustushaaste-ja-viisikko.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tuo luomiväripaletti on kyllä ollut käytössä, ovat nimenomaan ihanan värikkäitä :) Ja hups on tainnut mennä kokonaan ohi D: Luin kyllä tuon postauksesi, mutta ilmeisesti oon jotenki missannut kenet haastoit :D Kiitoksia haasteesta siis ja koitampa saada senkin tässä aikaan!

      Poista