25.6.2013

Are you a saint, or a sinner?

Hellurei.

Hieman tylsempää postausta tiedossa. Ajattelin vain ilmoittaa itsestäni, en kuollut juhannuksena.

Toivottavasti ei kukaan muukaan, saati päätynyt sairaalaan tai putkaan...


Oma juhannus meni kuitenkin tosi rauhallisissa merkeissä.

Perjantaina oli tarkoitus lähteä Nummirockkiin, tällaisena spontaanina ideana, mutta jossain vaiheessa suunnitelmat sitten vaihtui kuitenkin.
Ehdin jo ihmetellä spontaanisuuttani, jos olisin sinne niin vain lähtenyt, kun en tunnetustikkaan ole yhtään spontaaninen. En. Kaikki on pakko suunnitella hyvissä ajoin ja kaikki täytyy olla selvää.
No tuli tosiaan tällainen onkahan mun turha mennä sinne- olo.
Ensinnäkin syy miksi oltais sinne Jannen kanssa menty olis ollu, et nähtäis kavereita ja vois hengata niiden kanssa. Yksikään bändi ei kiinnostanut, en edes kuuntele kyseisen festarin edustamaa musiikkityyliä joten varmaan sen takia.

Joten järki alkoi päätä painaa; miksi maksaa 70€, että pääsen festareille, leirintäalueelle juomaan juomani. En kiellä etteikö ajatus olisi houkuttanut, mutta mutta... 
Joten tämä Nummirock suunnitelma jäätyi ja suunnattiinkin sitte illalla Roin kanssa baarittelemaan. Juoma virtasi tappiin asti ja hauskaa sieläkin oli.

Roilta kävi myös kutsu lauantaina uusiin bileisiin, saunottelemaan ja paljuilemaan.
Arvatkaa olinko menossa. Olin. Mutta sitten Janne rupes valittamaan darra oloaan, niin ettei jaksanut lähteä enää uusiin bileisiin ja sitten mäkin päätin jäädä kotia. Olis pitäny perhana vain lähtee.Sieltä päästä olis kyytiki hommattu ja perään soiteltiin että tulkaa nyt. Janne on kyrpä.


Tilasin viime viikon alussa itelleni kesäkengät ja oletin niiden saapuvan juhannukseksi, mutta näääh.
Tänään kun kaupasta pääsin kotia ja sain siivoiltua kävin huvikseni kattomassa sähköpostia ja kappas. Oli tullut sähköpostiin ilmoitus, että kengät ovat saapuneet jo aamulla.
Hauskaa huomata vartti ennen kun posti menee kiinni. Olisin varmaan justiin ehtinyt vielä, mutta en jaksanut enää lähteä. Kävin postin kanssa samassa rakennuksessa olevassa kaupassa vähän ennen kun tulin kotiin..


Ja vieläkö jotain muuta.. No hiukset vaihtoi väriä ja pituutta juhannuksen aikana. Väri ei oo se mitä hain ja hiukset on tällä hetkellä lyhyimmät mitä itsellä on koskaan ollut.... tosi outo olo ja samalla surullinen, mutta eikähän ne tästä kasva.

1 kommentti:

  1. Minä kans tilasin aiva mahtavan asusteen ja oletin sen tulevan juhannukseksi, mutta EIIII tietty se tuli tiistaina :C

    VastaaPoista