22.5.2013

I don't say anything but I know everything

Oon jo alkukeväästä asti miettiny, et pitäis hommata uus kevättakki.
Vanha uskollinen nahkatakki on palvellu jo keväästä 2010 asti.
Ja pakko myöntää, että pirun hyvin on kyllä kestänyt. Ei mitään kulumia tai nirhaumia.
Oon kyseistä takkia pitäny aina kun kelit on sallinu = eli melkein kaikki keväät ja syksyt tähän asti.



Ostin takin silloin Seppälästä ja maksoin muistaakseni 60€.
Tää on ollu kyllä ehdottomasti lempitakki siitä lähtien.
Tykkäsi siitä, että vetoketju on sivummalla kuin normaalisti ja kauluksen voi jättää noin tai halutessaan vetää vetoketjun kiinni ylös asti.
Mutta en nyt tästä takista tullut kirjoitteleen ton enempää.

Kuten jo mainittin; Olin miettiny et uutta kevättakkia kaipailisin, koska tämä alkaa olla jo aika nähty vaikken siltikään tästä ole luopumassa, mutta olisi edes toinen vaihtelun vuoksi....

Vastaan ei oikein tullut mitää, mikä olis kiinnostanut, mutta jo ennen alkukevättä satuin selailemaan Seppälää taas vaihteeksi ja huomasin ilokseni jotain. Hienoja takkeja!
Oli kaikenlaisia farkkutakkejakin, niistä joistain tykkäsin oikein paljoki.
Sitten osui kohdalle vielä lisää takkeja ja vielä mielekkäämpää... Nahkatakkeja!

Vähän samanlaisia kuin tuo edellä olevakin, ainoina eroina, että ne olivat Linkin merkkiset, ihan pikkasen lyhyempää mallia kuin tuo omani ja niiteillä varustettu.
Voi kyllä. Tykästyin. Värivaihtoehtoina olivat musta tai persikka.

Kyseinen nahkatakki jäi kyllä mieleen ja tulin jo siihen tulokseen, että joo siinä on mun uus takki mutta mutta..... hintaa tällä ihanuudella oli 69,90€......
Jotenki sitten mun tykästys lopahti kun en nyt ihan nuon paljoa aikonut kuluttaa takkiin...... joten kauppaan jäi vielä se takki.


Mennään ajassa sitten eteenpäin joku vajaa muutama kuukausi.
Menin taas ihmettelemään Seppälän nettikauppaan näitä takkeja. Ja onneksi menin!
Kyseiset takit oli jo alennuksessa! Hintaa toki siltikin jäljellä 49,90€ mutta ei se mitään.
I was sold. 

Nyt päästään jännään kohtaan. Olin valitsemassa tätä mustaa takkia ja kappas ja yllätys.... ei mun kokoa enää jäljellä. Olis pitänyt ottaa M koko ja se auttamattakin olis jääny itelle sen verran suureksi, ettei se olis näyttäny hyvältä joten plah sille...

Olin jo heittämäs hanskoja tiskiin, että turha tässä on enää takkeja kattella.
Mutta sitten hoksasin tämän saman nahkatakin, mutta siinä persikan värissä.
Hieman vieroksuisin normaalisti moista väriä, mutta kun huomasin, että siitä omaaki kokoa löytyis mua alko kiinnostaa se.

Hieman maistelin ja tuumasin ideaa ja tulin siihen tulokseen että joo. Tämän mä otan. Ihan siitä syystäkin jo, että tykkäsin siitä mallista, siitä on omaa kokoa ja on vielä alennuksessakin. Plus se, että se olis vähä erilainen. Jos olisin ottanu toisenki mustan nahkatakin niin olis sekin aika tylsää ollu.

Joteeeeen;



Siinä se sitten oli.
Huomasin vain harmikseni, että koska tää nyt on vaalea takki, tähän tuntuu tulevan jotaki tummaa väriä hihansuihin ja noihin hihan vetoketjujenki viereen.... En oo vielä keksiny mistä ne tulee, kun en oo edes kunnolla tätä ehtiny pitää ja koska tätä takkia ei saa pestä, yritin sitte jollain sienellä kevyesti hinkata sitä mustaa pois mutta tuntu ettei se oikeen meinannu silläkää mennä.


No takki ehti oikeastansa olla päällä vain äitienpäivän, sen jälkeen on ollu niin lämmintä ettei oo enää takkia juuri tarvinnu... heh. Syksyä odotellessa.

Ja pikaista "asukuvaa" äitienpäivältä.



Tai ehkä huijasin vähä. Näytin kyllä tältä äitienpäivänä, mutta kuvat on otettu muutama päivä sen jälkeen, koska sillon ei millään ehtinyt.
Alkoi olemaan näitä ensimmäisiä oikeasti lämpimiä päiviä, niin aattelin mennä parvekkeelle vähän kuvailemaan.
Ei tarvi varmaan sanoa, että meinasin kuolla kuumuuteen, vaikken siellä edes kauaa ollut. Nahkahousut ja takki ja pihalla joku +25°C....
Ja muutenki aurinko heijasti sitte suoraa silmiin niin piti siristellä ja melkein vedet valu silmistä koko ajan. Ei niin hyvä idea sitten kuitenkaan.

 Hiusväriki on sitä luokkaa että huhhuh. Vedin siihen vain väliaikaisesti vihreää, ettei tyvi näkyis niin paljo, ja muutenkin kun oli jo sininen sen verran haalistunut, että piti tehä jotain. Pitää tässä katsella, kun jaksaa saada aikaiseksi vaalentaa ton tyven ja ostaa lisää sinistä väriä.





Ja koska mä en jaksa asiasta erillistä postausta tehdä sama kai se laittaa tähän sitten.
Mamma tosiaan sai vähän ennen äitienpäivää koiran. Tädin naapurit etsivät koira raukalle uutta kotia, kun ei tuntunut enää olevan aikaa koiralle pienten lasten takia.
Toki ei ole vielä 100% varmaa jääkö koira sitten mammalleni, oli omistajille kuitenkin tullut niin kova ikävä koiraa.

Koira on 9 vuotias shetlanninlammaskoira, Kukka nimeltään.

Mä oon nyt sitä sitten ollut aika ajoin juoksuttamassa, mammalla kun nuo jalat eivät enää niin hyvät ole. Koira tosiaan 9 vuotta ja on edelleenkin niin kuin pentu.... koko ajan pitäisi jaksaa juoksuttaa ja leikittää sitä. En ihmettele, ettei edellisillä omistajilla oikein tahtonut aika riittää.


2 kommenttia:

  1. aaaaaaaaaaaaaaaaa apua tuo takin väri :DDD Itse juoksen aina itkien karkuun kaikkea nuden väristä XD Mutta malli on tosi kiva! ^^

    ja ihana koissuli *____* <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo nudet värit ei oo kyllä ollu lähellä sydäntä koskaa.
      Mutta jotenki silti tää on neutraali väri, kun en mitää kirkastakaan halunnu mikä olis hypänny silmiin heti. Valkonen olis ollu jees, mutta todennäkösesti tuplasti haastavampi olis ollu pitää se valkosena.

      Poista