24.12.2011

American Nightmare & Alaya

Mun on pitäny kirjottaa tällä viikolla jo vaikka mitä, mut jotenki oon onnistunu tekeen kaikkee muuta paitti kirjottaa uutta postausta.
Jouluna nyt muutenki on aina kiire ja kaikkea pitääs ehtiä tekemään.


No kuitenkin. Vihdoin ja viimein oon saanu aikaan ottaa kuvat noista uusista töppösistä mitä oon jo täs ehtiny hehkuttaa. Tänään sitte oikeen urakalla yritin niitä muokkailla ja ikinä ei oo viä noin kauaa menny siinä. Johtuu osittain siitä, että latasin koneen täyteen uusia brusheja ja piti päästä niitä kunnolla kokeilemaan.

See yourself~No johan on kökkösen näköstä. Anyways, siinä ne nyt sitten on ja tykkään molemmista sikana!Mulla olis muutaki kirjotettavaa, mutta joudun nyt jättään ne ainaki tältä osin. Kello rupeaa olemaan yli kahden jo ja tänään (aattona) en kyllä ehdi varmaan postailla mitään, saa nyt nähä. Sunnuntaistakaan en oo hirveän varma. Illemmalla ainaki pitääs ehtiä käydä vähä ulkoilemassa porukalla ja sitte ens viikolla taas Oulua kohti. Bläh mua ei huvita mut pakko kai se on...


3 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kenkiä! Itsekin olen katsellut noita American Nighmareja ostomielessä. Jos sitä vaikka jouluna saatavista rahoista riittäisi tuollaisiinkin. :>

  VastaaPoista
 2. Belsissa:
  Kiitoksia! American Nightmaret on kyllä tosi hienot, vaikka alun perin olisin halunnu ne violetit versiot, mutta kokojen puutteen takia päädyin sitten näihin punaisiin ja totesin että kyllä nääki vaan on kivat. Suosittelen! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat noi mustuaiset, voi kun päkiät sallis tollasilla kävelyn! *__*

  VastaaPoista